În weekendul acesta, 9-10 septembrie, are loc o nouă ediție a turneului de PlayerUnknown’s Battlegrounds, organizat de comunitatea PUBG Romania. Cei care doresc să participe, au ocazia să aleagă atât modul de joc, cât și perspectiva, în această ediție.

Dacă preferi să lupți cot-la-cot cu un prieten atunci te poți înscrie la duo, în timp ce jucătorii care preferă avantajul numeric pot să se înscrie alături de alți trei prieteni.

În plus, turneul îi va mulțumi, cu atât mai mult, pe cei care preferă să fie cât mai aproape de acțiune, prin modul first-person perspective.

esports-media-gaming-o nouă ediție a turneului

Ediția din această săpătămână vine și cu un mic bonus față de premiile pe care le oferă organizatorii. Progresul fiecărui jucător, dar și al fiecărei echipe, vă va aduce un număr de puncte, independent de sistemul din joc. Conform spuselor organizatorilor, punctajul cumulativ va stabili poziția voastră într-un clasament lunar. La finalul lunii „cea mai bună echipă SQUAD FPP și DUO FPP” va primi premii din partea sponsorilor comunității.

Cât despre participare, regulile sunt aceleași, precum în edițiile anterioare. Înainte de începerea fiecărei competiții, jucătorii trebuie să se prezinte pentru un check-in; acesta este organizat de comunitatea PUBG Romania.

Detalii despre cum se efectuează acest check-in, dar și alte aspecte pot fi găsite în regulamentul oficial.

Dacă sunteți în căutare de câteva runde de PUBG, la finalul cărora să câștigați ceva mai mult decât un „chicken dinner”, atunci nu ezitați să vă înscrieți.

Un nou update și milestone pentru PUBG

Între timp, PlayerUnknown’s Battlegrounds continuă să-și cimenteze poziția pe Steam. Jocul a reușit să depășească un nou milestone, înregistrând peste 1 milion de jucători concurenți, în această după-amiază.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS a depășit astăzi pragul de 1 milion de jucători activi simultan. #Milestone #PUBG

Geplaatst door Esports Media op vrijdag 8 september 2017

De asemenea, veștile bune nu se opresc aici. Bluehole a anunțat un nou update privind implementarea unei noi condiții meteo — ceața. Mai mult, clasamentul pentru FPP și un nou DMR, cu muniție de calibrul 5.56mm, fac și ele parte din acest update.

*Inițial articolul susținea că există atât o competiție solo, cât și cea în third-person, ceea ce este greșit. Turneul este doar DUO și SQUAD FPP. Ne cerem scuze pentru erorile apărute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.