Pornește într-o călătorie înspăimântătoare cu Man of Medan

Ridică ancora unei corăbii fantomă

Man of Medan este primul jocul din cadrul seriei The Dark Pictures Anthology dezvoltat de studioul Supermassive Games si publicat de Bandai Namco Entertainment. Seria de jocuri horror vrea sa fie extrem de ambițioasa si cu multe efecte cinematografice spectaculoase. Fiecare joc are o poveste complet nouă, setări și personaje inedite, precum și faimoasa formulă narativă ramificată a studioului.

Primul joc al seriei, Man of Medan, a fost lansat pe 30 august atât pe PC cat si pe console (PS4 si Xbox) si se axează pe aventura unor tineri plecați in vacanta si dornici sa își petreacă timpul in jurul unei epave dispăruta în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Fiecare alegere influențează desfășurarea poveștii. Toate personajele, inclusiv al tău, rămân în viață sau sucombă în funcție de deciziile tale.

Jocul are multiple finaluri si mai multe moduri multiplayer. Movie Night permite unui număr de 2 – 5 jucători aflați in aceeași încăpere sa joace si sa influențeze povestea rand pe rand. Shared Story este modul „online” de-a trai povestea („co-op”), însa acesta este limita la maxim 2 jucători.

Următorul joc al seriei se va numi „Little Hope”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.