Razer a anunțat astăzi că este într-un parteneriat strategic cu Team Kinguin, organizația poloneză de esports. Pasul acesta reprezintă, pentru ambele companii, o colaborare în vederea dezvoltării și testării de produse noi.

razer într-un parteneriat strategic cu team kinguin

Prin acest parteneriat, Razer devine furnizorul exclusiv de periferice pentru echipa Team Kinguin. Jucătorii profesioniști ai echipei vor primi, de acum înainte, cele mai noi periferice din partea brandului cunoscut de întreaga lume, iar sediul din Varșovia al Team Kinguin va fi și el complet echipat.

Ambele organizații vor participa la schimburi de experiență, în mod regulat și se vor sprijini atât în inițiativele, cât și în activitățile viitoare. În schimb, rolul organizației poloneze de esports va fi cel de a oferi feedback în ceea ce privește echipamentele primite din partea noilor parteneri. Pe scurt, cele două companii se vor ajuta reciproc să evolueze.

Ca unul dintre pionierii sporturilor electronice, Razer caută constant noi organizații ambițioase pe care să le sprijine și să le ajute să se dezvolte. […] Suntem extrem de fericiți să începem colaborarea în această fază incitantă din cariera lor profesională și le urăm bun venit în Team Razer.

Min-Liang Tan, cofondator și CEO Razer

De cealaltă parte, cei de la Team Kinguin sunt la fel de entuziasmați de parteneriatul încheiat:

Echipa noastră este încântată să lucreze cu Razer și să-și continue drumul. Discutăm deja de ceva vreme cu Razer despre planurile noastre de viitor și ne-am convins că relația dintre noi este una care se bazează pe înțelegere reciprocă. Considerăm că este important să colaborăm cu acele companii care împărtășesc aceleași valori cu noi, iar din acest motiv ne bucurăm de această oportunitate.

Giovanni VarrialeChief Operating Officer al Team Kinguin

Despre Razer

Este o companie fondată în anul 2005, în San Diego, SUA. Aceasta s-a dezvoltat multilateral în domeniul tehnologiei, iar linia de producție cuprinde atât accesorii hardware și aplicații software, cât și periferice, laptopuri sau telefoane mobile.

Despre Team Kinguin

Înființată 10 ani mai târziu, în 2015, compania și-a propus să extindă scena sporturilor electronice în Polonia. Team Kinguin a susținut dezvoltarea atât a celor mai bune echipe, cât și a tinerelor talente din această țară. Totodată, aceștia doresc să inaugureze un Centru de Performanță pentru eSports în Varșovia, pentru jucătorii care doresc să se antreneze pentru a excela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.