Acum fix 100 de ani se termina Primul Război Mondial, unul dintre cele mai sângeroase războaie din istorie. Pe 11 noiembrie 1918, la ora 17:00, un armistițiu cu Germania a fost semnat. România a jucat și ea un rol în acest război. Totuși, România nu este privită ca una dintre țările importante în majoritatea jocurilor despre războaie. Tannenberg, un joc despre frontul estic al Primului Război Mondial, include și România la țările care pot fi jucate.

Tannenberg încă se află în Early Access, dar data lansării este cunoscută: 13 februarie 2019. Până atunci, oricine este interesat poate intra pe Steam și poate cumpăra jocul. Ultimul update al acestuia a adus România pe lista de combatanți. De asemenea, o hartă dedicată Bătăliei de la Dealul Coșna, locul în care Armata Română l-a învins pe locotententul Erwin Rommel și cele 6 companii ale lui, a fost lansată.

Jocul pare foarte interesant, și merită urmărit pentru a vedea ce alte țări vor mai participa. Până atunci, noi suntem mulțumiți de apariția României și de-abia așteptăm să îl încercăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.