Odată cu aniversarea de 1 an a lansării fenomenului battle royale, SteelSeries alaturi de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS sărbătorește cu fanii prin lansarea unor produse exclusive PUBG.

SteelSeries

Odată cu anunțarea parteneriatului, SteelSeries anunță și un mousepad PUBG QcK+, plus periferice și accesorii adiționale marca PUBG, care vor veni mai târziu în această vară. Astăzi, SteelSeries și PUBG vor da startul aniversării de 1 an cu o campanie globală, oferind o multitudine de periferice SteelSeries, precum și swag PUBG, coduri și multe altele.

„Parteneriatul semnalează sosirea unor produse incredibile, integrări importante alături de activități creative în rândul comunităților PUBG de streameri și influenceri.” – Ehtisham Rabbani, CEO SteelSeries

 

Astăzi, va fi disponibil primul produs dintr-o serie întreagă de periferice, Mousepadul QcK+ PUBG Edition, la prețul de 19.99 $ / 24,99 EUR. Având la dispoziție imaginea de vârf a personajului PUBG în culori îndrăznețe și vibrante, mousepadul QcK+ este un mousepad supradimensionat de 450x400x4 mm. Compus dintr-un material de înaltă calitate, acest mousepad supradimensionat este ideal, în special, pentru persoanele care utilizează o sensibilitate scăzută sau o rezoluție înaltă.

„Acest parteneriat oferă șansa tuturor să afișeze mândria cu care fac parte din comunitatea PUBG, în timp ce utilizează cele mai bune periferice din industrie.”

swag

Campania aniversară de 1 an SteelSeries PUBG începe astăzi cu premii uriașe, care includ: rucsaci de lvl.3, umpluți cu echipamente SteelSeries; Seturi de căști SteelSeries Arctis Pro Wireless, cu plăci exclusive pentru urechi PUBG; un monitor de gaming curbat, cu leduri, MSI Optix MPG27C și o gamă completă de echipament SteelSeries; mousepaduri PUBG QcK+, semnate de creatorul Brandon Greene și multe altele.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.