Trust și Ubisoft au pregătit un bundle special pentru Far Cry 5

Odata cu lansarea jocului Far Cry 5 de ieri, Trust și Ubisoft şi-au unit forţele pentru a oferi jucătorilor o experienţă de neuitat.

În noul episod al seriei Far Cry, Joseph Seeed, liderul unui cult periculos, a pus stăpânire pe zona liniştită Hope County, Montana. Este datoria ta să conduci rezistentă şi să eliberezi locuitorii de sub dominația violentă a cultului. Pentru a stăpâni mai bine universal Far Cry, Trust şi Ubisoft au creat pachete speciale conținând periferice de gaming şi o copie digitală a jocului în ediție standard de PC.

Cea mai mare lansare din seria Far Cry iți pune la dispoziție arme, vehicule, mercenari și animale de companie. În întâmpinarea acestei lansări, au fost create cinci pachete de gaming speciale.

Far cry 5 bundlePrimul bundle oferit pasionaților de gaming, include căștile Creon Bass Vibration, echipate cu sunet virtual 7.1 surround, mouse-ul de gaming Heron RGB şi un mousepad în ediţie specială inscripţionat cu grafica din joc. Alt pachet interesant pentru jucatori conţine mouse-ul RGB Laban, caştile Creon, ideale pentru orice platformă de joc, precum și ediția speciala a mousepadului cu grafica din joc. Cel de-al treilea bundle oferă împreună cu jocul și căștile Trust Dion, ce vin echipate cu bass vibration și sunet surround 7.1, totul pentru a ajuta jucătorul să identifice mai ușor locația exactă a inamicilor.

Pentru că un astfel de titlu merită jucat din confortul unui scaun de gaming, Trust oferă o licenţă a jocului la orice scaun de gaming Ryon si Resto cumpărat, în limita stocului disponibil. Indiferent ce model alegi, vei beneficia de un scaun complet ajustabil capabil să-ţi ofere confort sporit în sesiunile lungi de jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.