Weekendul acesta ne vedem la GameOn!

GameOn!, festivalul dedicat jocurilor video Blizzard, se aproprie cu pași repezi! Weekendul acesta ne puteți întâlni la eveniment. Vom fi prin preajma vreunui stand cu jocuri, la un boardgame sau pe lângă zona cu snacksuri.. dar, cel mai probabil pe lângă zona cu snacksuri.

Game ON! Connected by Vodafone

IT'S Game On! Vino pe 3-5 Noiembrie Romexpo la cel mai colorat eveniment de gaming!

Geplaatst door Game On op maandag 30 oktober 2017

Vorbind despre jocuri, acestea vor fi exclusiv din portofoliul dezvoltatorului Blizzard și vor include atât titluri noi, cât și câteva „fan favorites”. Dacă nu ați apucat ultima perioadă Beta, acum este cel mai bun moment să testați Call of Duty: World War II, care va fi jucabil atât pe console, cât și pe PC.

Dacă anul 1941 vi se pare prea old-school, Destiny 2 va fi disponibil pentru cei care nu l-au jucat încă. Sau, pur și simplu, vor mai mult Destiny 2 la o rezoluție 4k și 60FPS.

Pe lângă cele două titluri, evenimentul va găzdui și zone dedicate pentru: Hearthstone; Diablo 3; Overwatch; Crash Bandicoot; StarCraft Remastered; Guitar Hero. De asemenea, vor fi pregătite pentru pasionați boardgames și cosplay.

Bilete GameOn!

Pe site-ul evenimentului este menționat și faptul că vor exista câteva „mini-competiții aferente fiecărui joc”. Astfel, accentul se va pune mai mult pe „interacțiunea dintre participant și jocul său preferat”.  Curios.

Acestea fiind spuse, ne vedem weekendul acesta la GameOn! În cazul în care nu v-ați luat încă bilete, acestea pot fi procurate direct de pe site-ul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.