La începutul acestei săptămâni începe Dev.Play 2017. Conferința dedicată micilor și marilor dezvoltatori de gaming din România își deschide porțile atât celor din industrie, cât și gamerilor curioși. Biletele sunt deja puse în vânzare și vin și cu o opțiune la preț redus, pentru studenți.

Dev.Play 2017 își deschide porțile începând cu lunea aceasta, la Băneasa Shopping Center. Evenimentul durează două zile, în intervalul 11-12 septembrie și, anul acesta, organizatorii promit o conferință „bigger, better and larger”!

Conferința reunește personalități de seamă din industria de gaming, precum și dezvoltatori sau organizații de gaming din țară. Printre aceștia îi amintim pe: Mike Laidlaw (Senior Creative Director pentru DA:Inquisition); Cristi Diaconescu (Black The Fall); Nicolae Berbece (Move or Die). Totodată, vor fi prezenți și reprezentanți ai unor companii precum CD Projekt Red, Ubisoft, EA, Riot și mulți, mulți alții!

Evenimentul are pe ordinea de zi discuții pe subiecte privind designul, tehnologia și experiența de a conduce un studio de gaming. Pe lângă acestea, vor fi abordate și teme precum marketing, branding și promovare.

esports-media-gaming-Dev.Play 2017

Dev.Play va mai găzdui și workshopuri și dezbateri în urma cărora vei avea posibilitatea de a dobândi o serie de aptitudini corespunzătoare pentru orice viitor membru al acestei industrii.

Va fi aproape imposibil să participi la fiecare eveniment din cadrul Dev.Play, însă programul este suficient de bine echilibrat încât să poți fi prezent măcar la cele în care se discută despre ceea ce te interesează.

Bilete pentru Dev.Play 2017

După cum spuneam, biletele sunt puse deja la vânzare, iar numărul lor începe să fie din în ce mai mic. Organizatorii au pregătit, pentru studenți, o reducere în baza actului de identitate. Biletul îți garantează acces la întregul program și un mic „lunch pass”.

Biletele pot fi cumpărate aici. Mai multe detalii atât despre program, cât și despre eveniment le puteți găsi pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.