Blizzard a anunțat marți dimineața ca din 21 pana pe 24 martie fanii World of Warcraft vor putea încerca jocul și ultima ultima expansiune fără subscripție.

Intr-o încercare (disperata, ar spune unii) de-a readuce in Azeroth jucătorii de alta data, Blizzard promite ca toți cei care se vor conecta weekendul acesta vor putea clickuii cu propriul mouse toate funcțiile și modulele pe care Battle for Azeroth le are de oferit. Dar nu fără câteva restricții…

Pe durata acestui weekend, fanii World of Warcraft vor putea călători liberi prin imperiul Zandalar, însa fiecare caracter va fi limitat fie la 3 ore de gameplay, fie pana la completarea „achievement-ului” „We Need Each Other” (Horde) sau „A Nation Divided” (Alliance). Utilizatorii vor putea crea și testa, însa, pana la 12 caractere.

Desi astfel de ocazii sunt (foarte) rare in Azeroth, criticii au început deja sa vocifereze asupra acestei oferte venit de la Blizzard. Clipul realizat de HeelvsBabyface in urma cu câteva ore a depășit deja 45.000 de vizualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.