Noul mouse Razer Abyssus Essential, lansat ieri la nivel global, completează seria de produse Chroma entry-level ale companiei.

Succesorul lui Razer Abyssus V2, noul Razer Abyssus Essential include suport pentru tehnologia Razer ChromaTM  și este primul mouse din portofoliul Razer care include un sistem de iluminare care se reflectă pe suprafața folosită ca mousepad.

Mouse Razer Abyssus Essential

Specificații tehnice

Mouse-ul folosește un senzor optic de 7200 DPI, ideal pentru gaming, având o formă care favorizează atât folosirea cu mâna dreaptă, cât și utilizarea cu mâna stângă. Compania susține că butoanele Razer Hyperesponse au fost proiectate special pentru joc la nivel înalt; acestea produc un clic tactil distinct, sunt individual programabile și durabile până la 10 milioane de clicuri.

Personalizare

Razer Abyssus Essential reprezintă cea mai accesibilă cale de acces în ecosistemul Razer Chroma, care permite folosirea a peste 16.8 milioane de nuanțe și efecte de iluminare, inclusiv efecte interactive activate de jocuri.

Jucătorii își pot personaliza acum stațiile de luptă cu o gamă completă de periferice entry-level care suportă tehnologia Chroma. Vorbim aici despre: tastatura Razer Cynosa Chroma, mousepadul Goliathus Chroma și mouse-ul Abyssus Essential.

Lansarea globală a noului mouse a avut loc ieri, 26 aprilie. Acesta este disponibil, momentan, numai în Razer Store, la prețul de 49.99 EUR / 49.99 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.