Redragon Phoenix Review

Salut! Eu sunt Alex de la „Esports Media” și astăzi voi prezenta mouse-ul Redragon Phoenix. Un mouse de gaming de bună calitate, care definește cum ar trebui să arate orice device RGB. În cutia în care vine găsim, alături de mouse, manualul de utilizare, un CD pentru instalarea software-ului și un loc unde putem pune greutățile din el.

Design & butoane

Forma ergonomică a mouse-ului îl face să fie ambidextru. Marginile sunt prevăzute cu un cauciuc în relief care îmbunătățește controlul. Mouse-ul are 11 butoane, dintre care 9 sunt programabile; includem aici click dreapta, click stânga și cele 3 funcții ale rotiței de scroll: scroll up, scroll down și press. Un dezavantaj al atâtor butoane este faptul că cei de la Redragon au pus 2 butoane pe fiecare laterală a mouse-ului. Asta cauzează apăsarea involuntară a acestora, din când în când. Cele 3 butoane de pe partea de sus sunt setate inițial să ajusteze DPI-ului și iluminarea logo-ului. Butonul de schimbare a iluminării are în total 5 stagii, unul dintre ele oprind iluminarea complet.

Pe partea dorsală găsim încă un buton, cu funcția de „setting switch”. Acesta are rolul de a permite rotirea între profilele salvate în aplicația specifică mouse-ului. Cele 3 bare de teflon îi permit o alunecare usoară. Tot aici găsim și cele 5 greutăți ce pot fi scoase ușor, iar mai apoi depozitate în cutiuța primită.

Senzor

Senzorul Avago îi permite mouse-ului să ajungă până la 4000 de DPI, mai mult decât voi folosi eu vreodată. Switch-urile de gaming Omron promit până la 20 de milioane de click-uri.

Setări software

Software-ul este bine organizat și simplu de folosit. Pentru fiecare dintre cele 5 profile există 3 taburi pentru setări: setările generale, ce permit programarea celor 9 butoane și a scroll-ului; setările DPI, ce conțin și ele 5 profile inter-schimbabile; și, nu în ultimul rând, setările luminii, unde poți schimba luminarea mouse-ului. În cel de-al 4-lea tab găsim informații generale ale mouse-ului, manualul de utilizare, site-ul și e-mailul celor de la Redragon.

Personal, acest mouse mi se pare puțin cam mic pentru mâna mea si lățimea insuficientă este scoasă în evidență de butoanele de pe margini, pe care te chinui să nu le apeși din greșeală.

EVALUARE
Design
Fiabilitate
Ergonomie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.