Astăzi, Razer, unul dintre cele mai populare branduri de accesorii din gaming, a anunțat două noi controlere wireless pentru PS4 și o nouă pereche de căști.

Jocurile de consolă continuă să stabilească noi standarde de gameplay, dar designul controlerelor nu a reușit să țină pasul cu această evoluție

– Min-Liang Tan, co-fondator și CEO al Razer

Noile lansări de la compania Razer încearcă tocmai acest lucru: să aducă perifericele la nivelul jocurilor găsite pe aceste platforme.

Raiju Ultimate

controler wireless Razer pentru PS4La prețul de $199.99 Raiju Ultimate vine cu o ergonomie îmbunătățită și cu posibilitatea personalizării. Putând fi conectat atât prin fir, cât și wireless, acesta este util oricărui gamer. De asemenea, aplicația de pe mobil ușurează personalizarea controlerului, iar cele 4 butoane cu funcții multiple pot fi programate folosind 500 de profiluri diferite pentru a se potrivi diferitelor stiluri de joc. Noul controler este însoțit de o serie de stick-uri analogice și D-pad interschimbabile.

Raiju Tournament Edition

controler wireless Razer pentru PS4Raiju TE este varianta pentru persoanele care își doresc doar performanța. La prețul de $149.99, Raiju TE seamănă cu Raiju Ultimate, dar nu are lumini, iar D-padul și stick-urile analog nu mai sunt interschimbabile.

Thresher pentru PS4

căști wireless Razer pentru PS4Deși sunt construite special pentru PS4, căștile Thresher sunt comaptibile și cu PC, Nintendo Switch sau orice alt dispozitiv cu ieșire audio de 3.5. Utilizatorii au de ales între o conexiune wireless de 2.4 GHz sau o conexiune pe fir. O încărcare completă asigură până la 16 ore în modul wireless. În plus, cu cei peste 12 metri de rază de acțiune, acestea reprezintă o competiție periculoasă pentru restul căștilor wireless. Volumul sunetului și al microfonului pot fi controlate folosind comutatorul de pe căști. Căștile Thresher vin la prețul de $129,99.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.