Razer este una dintre cele mai populare firme de pe scena de gaming care se ocupă de accesorii hardware și aplicații software. Sigla acestora, șarpele cu trei capete, este una dintre cele mai ușor recognoscibile din lumea jocurilor video și din esports. Articolul acesta va prezenta două dintre cele mai noi lansări ale celor de la Razer: Mouse-ul Razer Mamba Elite și sistemul de sunet Razer Nommo Pro.

Razer Mamba Elite

Razer Mamba EliteNoul mouse pe fir Razer Mamba Elite este cel mai nou membru al familiei Mamba și urmașul modelului Mamba Tournament Edition. Acesta vine cu senzorul optic Razer 5G, care poate ajunge până la 16.000 DPI. Butoanele utilizează Razer Mechanical Mouse Switches dezvoltate în colaborare cu Omron. Ele promit o durată de viață de până la 50 de milioane de apăsări. De asemenea, pentru a fi ergonomic, dar și pentru a arăta bine, materialul folosit previne alunecarea palmei, iar de-a lungul mouse-ului sunt 20 de zone de iluminare RGB personalizabile. Prețul este de 99.99 Euro.

Razer Mamba EliteRazer Nommo Pro

Dezvăluit în cadrul CES, Razer Nommo Pro este un sistem de sunet Dolby 2.1, certificat THX. Acesta include două difuzoare cu membrană de mătase, pentru frecvențele înalte, care vor fi montate deasupra boxelor cu difuzoare. De asemenea, un subwoofer cilindric va asigura un bass cât mai puternic. Sistemul audio poate fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi pe fir pentru: volum; alegerea sursei de intrare audio și personalizarea nivelului de bass; egalizator și efecte de iluminare. Sistemul audio va fi pus în vânzare începând cu 24 august, la prețul de 499.99 Euro.Razer Nommo Pro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.