Salut! Astăzi o să ne uităm puțin la scaunul de gaming Gamdias Achilles M1 L. Acesta este un scaun foarte confortabil care, spre surprinderea mea, vine cu tot cu iluminare.

Unboxing

Scaunul vine într-o cutie mare, din carton. Cutia, împreună cu întreg conținutul, bineînțeles, cântărește în jur de 32 de kg. Așadar, ar fi indicat să aveți pe cineva care să vă ajute, dacă plănuiți să o cărați. În ea găsim toate componentele scaunului. Pe lângă acestea, este și o hârtie cu un cod QR pe care îl putem scana pentru a vedea un videoclip, privind construcția scaunului.

Construire

Indiferent de cât de multă sau puțină experiență aveți în construirea de scaune, acesta va fi „floare la ureche”. Cu videoclipul alături, am reușit să îl construiesc în aproximativ 15-20 de minute. Atenție, însă, în momentul în care atașați roțile: acestea intră mai greu și vă puteți lovi. Construcția se face foarte ușor. Întâi punem roțile, apoi mecanismul de înălțare și coborâre al scaunului. Spătarul se unește rapid cu partea de jos prin intermediul unor șuruburi. În videoclipul acesta puteți vedea pașii de construcție a scaunului Gamdias Achilles P1 L, scaun care este similar cu modelul despre care vorbim aici.

Design

Scaunul pe care îl am eu arată foarte bine în alb și negru. Tapițat cu un vinil care seamănă a piele, acesta are un grad înalt de stil. Scaunul vine și cu două perne: una de pus în zona lombară, iar cealaltă de pus la cap. Ambele sunt foarte ușor de așezat, deci nu vom avea probleme legate de poziționare. În opinia mea, perna lombară este puțin cam prea mare, dar am ajuns să mă obișnuiesc cu ea. Un lucru personalizabil la acest scaun sunt mânerele, care se pot roti pe verticală, se pot lăsa mai jos sau mai sus, cu ajutorul unor manete de pe marginile lor.

Iluminare

Deși, poate, e un lucru la care nu vă așteptați, scaunul acesta vine și cu un sistem de iluminare; puțin cam degeaba , în opinia mea, dar un lucru perfect pentru cei cărora le place personalizarea luminoasă. Scaunul se conectează la calculator printr-un cablu USB. Acesta este destul de scurt, deci aș sugera să aveți un prelungitor USB la îndemână. Desigur, această iluminare poate fi modificată din aplicația folosită de toate device-urile Gamdias, Hera.

Primul profil de iluminare este Breathing. Acesta aprinde și stinge o singură culoare, treptat. Următorul se numește Wave. În acest profil, luminile pleacă din mijloc și conturează spațiul de iluminare. Cel de-al treilea este Neon, care traversează între toate culorile. După acesta urmează Wink stinge și reaprinde, de fiecare dată, iluminarea cu o culoare diferită. Următorul este 7Color Wave, care este la fel ca Wave, dar are doar 7 culori prestabilite. Random Light face exact ce spune: toate culorile sunt afișate aleatoriu. Rotate pornește culoarea de la mijloc și o duce până în capăt, dar mereu sunt aceleași culori așezate în aceeași ordine. Static ține mereu o singură culoare, la alegere, aprinsă. Penultima opțiune este Run7Wave, care pornește culorile de sus și conturează zona de iluminat, dar, din nou, doar cu 7 culori. Ultimul, Cross, trece prin toate culorile exact ca luminițele din bradul de Crăciun.

EVALUARE
Design
Iluminare
Construire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.