Weekendul trecut a avut loc Board Tales 6, ultima ediție din acest an. A fost o editie în care s-au disputat meciuri spectaculoase și, de bineînțeles, avem un nou învingător. El se numește Alexandru „raptor” Geanel. După cum v-am obișnuit anterior, urmează să vedeți, curând, un interviu cu câștigătorul acestei ediții. Mai jos aveți un rezumat cu fazele interesante din semifinale și finală. De asemenea, la sfârșitul articolului, veți putea citi informații legate de ce urmează să se mai întâmple anul acesta în privința Board Tales.

Dacă nu ați reușit să fiți live pe stream, aveți aici semifinalele și finala Board Tales 6. Trecând la partea de statistici, iarăși nu observăm mari schimbări. Druid, Rogue și Priest au fost cele mai aduse clase. În continuare avem un winrate enorm pentru Warlock (61%) în condițiile în care el a fost folosit în 33 de meciuri. Rogue-ul a fost și în această ediție cea mai folosită clasă, dar tot nu a reușit să depășească 50% winrate (49%). Mai trebuie menționat că, în această ediție, nu a fost adus niciun Hunter. Pentru mai multe detalii legate de statistici accesați acest link.

Board Tales 6

Informaţii privind Board Tales, în viitor

Așa cum am menționat și mai sus, aceasta este ultima ediție Board Tales pe anul 2017. Începând din luna ianuarie 2018 vom continua seria cu forțe proaspete! Cu ocazia acestui „sfârșit de sezon”, aș vrea să-i felicit pe toți jucătorii care au participat la turneele Board Tales de anul acesta.

Cum probabil știți cu toții, există și un clasament anual care decide campionul național la Hearthstone. Anul acesta a fost o perioadă mai scurtă de acumulat puncte și au fost punctate doar Board Tales-urile. De la anul vom începe strângerea punctelor încă din prima ediție din ianuarie. De asemenea, vor fi incluse și alte concursuri pentru a putea acumula un număr cât mai mare de puncte.

Acestea fiind spuse aș vrea să felicit pe cei mai buni 8 jucători din clasament! Ei vor fi invitați la LAN-ul din București, organizat de esportsmedia.ro, pe data de 9 decembrie. Aici va avea loc ultima luptă, decisivă, care decide campionul anului 2017 la Hearthstone! Mai multe detalii… vor urma.

Aș mai vrea să mulțumesc încă odată celor de la Redragon pentru suportul acordat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.