Pe 30 Septembrie a avut loc a doua ediție a Fireside Gathering Brawl (FSG Brawl 2), organizată de BarCraft HL. România a avut 3 echipe care ne-au reprezentat (Arad, Timișoara, Cluj). Evoluția echipelor românești a fost bună, cu meciuri interesante. Din păcate, însă, niciuna dintre aceste reprezentante nu a reușit să se impună suficient.

Timișoara a ieșit din faza de grupe, iar Arad și Cluj în sferturile de finală. Echipa câștigătoare a fost cea din Tel’Aviv. Trebuie să menționăm, totodată, că întreaga lor echipă a fost formată din jucători profesioniști. Echipele noastre sunt motivate în continuare și abia așteaptă următoarea ediție. Dacă doriți să vedeți evoluția echipelor românești în cadrul bracketului, aveți aici link-ul. Și, mai jos, puteți urmări un rezumat al meciurilor românilor.

Într-o scurtă discuție, de după eveniment, cu organizatorii FSG Brawl 2 am aflat că, din punctul lor de vedere, evenimentul a ieșit mai bine decât se așteptau. Jucătorii au fost toți profesioniști și disciplinați, iar disputele s-au rezolvat foarte repede. Ei consideră că acest turneu este, în principiu, pentru a încuraja colaborarea internațională și pentru a aduce oameni care au aceleași pasiuni la aceeași masă.

În privința echipelor românești, organizatorii consideră că au performat foarte bine. Au menționat că meciurile românilor au fost strânse și pierdute, de ai noștri, la limită. Ei au fost foarte bucuroși să vadă 3 echipe din România înscrise în eveniment, deoarece au avut doar experiențe plăcute cu echipe românești.

Cu ocazia acestui articol aș vrea să felicităm aceste trei echipe care ne-au reprezentat și să le urăm success în continuare! În același timp, încurajez înființarea de „taverne” noi și organizarea de Fireside Gatherings. În plus, încurajez și participarea la astfel de turnee, deoarece sunt convins că vor apărea tot mai multe, similare.

Acum, spre exemplu, noi suntem în plină desfășurare cu seria de turnee Board Tales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.