Hearthstone își îndreaptă ceasul astrologic spre noi începuturi: The Year of the Raven. Începutul acestui an îl vom sărbători cu debutul primului expansion, din cele trei promise, The Witchwood. Cărțile introduse vor schimba dinamica jocului, provocându-i pe adversari să își împingă limitele dincolo de zona de comfort în lupta pentru supremație. Vor fi introduse cuvinte cheie nemaiîntâlnite în joc, se anunță o perioadă fructuoasă pentru cei care se aventurează în quest-uri și se arată șansa de a întâlni un nou erou.

The Witchwood

Cele 135 de cărți noi care urmează a fi introduse în joc vor trezi curiozitatea jucătorilor oferind două tipuri de deck-uri: Even&Odd decks. Aici ne îndreptăm atenția spre Baku the Mooneater și Genn Greymane. Ambele cărți își produc efectul la începutul jocului; însă cu ce preț?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baku oferă upgrade la Hero Power cu condiția ca toate cărțile din deck să fie odd-cost(mana cost-ul să fie un număr impar). Genn în schimb scade costul la Hero Power la 1 mana doar dacă toate cărțile din deck sunt even-cost (mana cost-ul reprezintă un număr par). Baku și Genn sunt cei care introduc conceptul de Even&Odd decks și oferă posibilitatea de a crea până la 18 deck-uri noi fiind cărți legendare neutre.

Printre primele cărți care au fost dezvăluite întâlnim și alți termeni noi cum ar fi Echo și Rush.

Pentru a înțelege cum funcționează Echo putem lua ca exemplu cartea: Unstable Evolution din Kobolds and Catacombs. Această carte o poți juca de mai multe ori într-o tură în măsura în care iți permite mana. Rush îi permite jucătorului să folosească minionul în momentul în care acesta este introdus în joc, însă spre deosebire de minionii care au Charge acesta nu poate ataca eroul adversar decât în următoarea tură.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dincolo de aceste cărți, întâlnim și Pumpkin Peasant. În cadrul fiecărei ture are loc un swap între health și attack, lucru care permite jucătorului să folosească această carte când consideră că are combinația cea mai potrivită situației din joc.

The Witchwood își face debutul în mijlocul lunii aprilie și se anunță o perioadă demnă de urmărit din spatele ecranului pentru afla care sunt cele mai noi cărți introduse în joc, cum vor schimba acestea dinamica jocului, evoluția meta-ului și de ce merită explorat noul expansion.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.