Astăzi am decis să abordez și lore-ul eroilor din Hearthstone și va urma o întreagă serie cu ei. Așadar, pentru că am intrat în Year of the Raven, iar Lunara a fost adăugată și în Hearthstone (ca skin pentru Malfurion), o să detaliez lore-ul ei. Este o dryad și poate fi găsită în Dreamgroove în Val’sharah.

Lunara

Fermecătoarele dryads sunt fiice ale semizeului centaur – Cenarius (Lord of the Forest – Stăpânul Pădurii și al tuturor druizilor). Lunara este prima lui fiică. Așa cum am spus mai sus, ea poate fi găsită în Dreamgroove. Este direct legată de Emerald Dreamway – o secțiune din Emerald Dream; aceasta este, de asemenea, conectată la câteva locații din Azeroth, cum ar fi Grizzly Hills și Twilight Grove. Locațiile erau puternic impregnate cu puterea naturii. Dreamgroove este localizat în Val’sharah (zonă încadrată în partea de Nord-Est în Broken Isle – Insula Distrusă; aici, Malfurion Stormrage a învățat pentru prima oară arta druidismului, sub tutela lui Cenarius).

Lunara

Este o ranged assasin din universul World of Warcraft. Asasină agilă, Lunara sare fără efort din orice „păruială”. Multe dintre dryads sunt protectoare înverșunate ale pădurii. De multe ori, ele preferă să-și petreacă timpul păzind copacii din jurul lor. Totuși, Lunara s-a avântat afară din pădurea ce o numea odată „casă”. Ea își îndreptă ferocitatea și sulițele către oricine încerca să exploateze pădurea și comorile ei. Inamicii, odată ce sunt prinși în otrava ei, nu mai pot face nimic decât să privească surprinși o copită care sare de colo-colo și jocul frunzelor ei. De asemenea, râsul ei satisfăcător, va bântui orice adversar.

Dryads – Driadele

Driadele sunt niște creaturi jucăușe, zburdalnice, care seamănă vag în partea de sus cu o night-elf, în timp ce partea de jos aduce cu un pui de cerb. Sunt iute la mânie, sigure pe ele și trăiesc în armonie cu toți copiii pădurii. Pe lângă dryads, Cenarius a mai creat și Keeper of the Grooves – Păzitorii Groove-ului (frații driadelor, jumătate night-elf, jumătate cerb care protejează pădurile Azeroth-ului). Asemenea lor, driadele preferă pacea și liniștea și detestă orice formă de violență. Însă, dacă ar fi nevoie, ar apăra orice creatură a pădurii cu prețul vieții lor. Ele sunt curioase și doar puține părăsesc pădurea – cum a procedat Lunara și pot intra în Emerald Dream prin transferarea corpului între lumi.

Enchanted acorns – Ghindele vrăjite

Driadele își încep primii ani de viață în enchanted acorns – ghindele vrăjite și sunt îngrijite de druizi experimentați, care le considerau sacre. Aceștia le șopteau ghindelor în diverse limbi și le învățau despre lume până să crească. La prima atingere cu apa, ghindele își preiau apariția lor normală în câteva secunde. Odată crescute, ele își luau forma primei persoane pe care o vedeau, de obicei druid. Druizii le vor învăța să-și controleze și să-și folosească puterile pentru binele naturii. Ele nu consumă produse animale, în schimb adoră fructele și legumele. Pot conversa cu orice creatură, de exemplu o albină, pot crește plante oricând doresc și sunt imune la orice formă de magie.

Lunara

Cu toate că driadele cresc dintr-o ghindă, funcționează normal odată ce s-au oprit din creștere și, de asemenea, sunt capabile să fie rănite sau să sângereze. Lunara este o alegere bună pentru skinul lui Malfurion, iar lore-ul driadelor este o gură de aer proaspăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.