Salut! Sunt ȘtefanSim și în acest weekend am reușit să câștig IDM Hearthstone Winter 2018. În primul rând vreau să îi mulțumesc lui Mallasorte pentru construirea line-up-ului, iar lui Ciprian, AlexR28 și Theogrizzly pentru practice. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tuturor care m-au susținut și au crezut în mine pe toată perioada evenimentului, dar în special fetelor (Angeloshaggy included).

IDM Hearthstone Winter 2018

Pachetele care mi-au adus victoria la IDM Hearthstone Winter 2018

Am avut un line-up full control: Control Warlock, Control Mage, Control Priest și Control Warrior (Mill).

Am ales să banez Warlock în fiecare serie, fiindcă este clasa cea mai puternică din meta. De asemenea, aveam match-up-uri proaste cu toate clasele împotriva Cubelock-ului.

Sper să nu greșesc, dar cred că Mage-ul s-a descurcat cel mai bine cu winrate de 90 sau chiar 100%. Am jucat o versiune mai greedy cu 2 portale și Medivh, special pentru mirror match-up și alte clase de control.

Cea mai proastă prestație a avut-o Priestul, pe care nu am vrut să îl aduc la turneu, dar mi-a plăcut o versiune de la HCT Torronto și am decis să îi fac câteva modificări și să îl joc.

Warlock-ul a avut și el 100% winrate, doar că am apucat să-l joc în doar 2 serii; în celelalte a fost banat.

Nu în ultimul rând, Warriorul Control a fost o surpriză pentru toată lumea, s-a descurcat destul de bine. A fost destul de usor să câștig cu el, fiindcă majoritatea oponenților au avut Control Mage. Din acest motiv, le-a fost destul de dificil să reziste în fața Warriorului meu. Menționez că se descurcă foarte bine și contra claselor de tip aggro.

Cel mai dificil meci al meu din cadrul acestui eveniment

Overall, a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat până acum, în calitate de jucător. Cel mai mult cred că m-a impresionat atmosfera de turneu. Faptul că în fiecare serie am avut cel puțin o confruntare la limită și meciuri foarte frumoase, care au durat mult. Probabil cel mai greu meci din tot evenimentul, în ceea ce mă privește, a fost împotriva profesorului Charzuull. Scorul era 2-2 și am jucat Control Priest vs. Control Mage. Chiar dacă, în teorie, Mage-ul este favorit, a jucat o versiune mai anti-aggro. Am reușit să câștig la fatigue după ce am luat value maxim pe Elise cu 2 Shadow Visions.

Cred că m-a ajutat mult și faptul că am jucat mult Mage în ultimul timp și că am jucat foarte bine contra hero power-ului de DK. A fost un meci foarte frumos, a fost și înregistrat și sper să îl puteți vizualiza și voi curând.

În ceea ce privește finala, am fost puțin surprins de faptul că oponentul avea Jade Druid. Am reușit să câștig Mage Mirror și după acea am ajuns să joc Warrior vs. Mage, fapt care însemna 100% win.

În scurt timp mai urmează un turneu important pentru mine (Challenger Finals). Obiectivul principal este, însă, HGG. Nu am jucat foarte mult ladder în ultimul timp, iar momentan sunt Legend 70. Sper să reușesc top 100 luna aceasta. Menționez, totodată, că luna trecută am reușit top 200. O să încerc să joc cât mai mult în următoarea perioadă și să fac și stream în același timp.

Ștefan „StefanSim” Simulete IDM Hearthstone Winter 2018

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.