Salutări! Vă amintiți când m-am lăudat cu performanțele mele uimitoare de la IDM Hearthstone Winter 2018? De data aceasta am revenit să vă povestesc despre alte experiențe prin care am trecut; despre evoluția mea de pe ladder și rezultatele bune de la ESL Southeast Europe Championship, unde am reușit să ajung pe locul 2.

Hearthstone Legend 1

În momentul de față sunt fericit pentru că am reușit, în sfârșit, performanța de a ajunge Legend 1. Probabil cel mai frumos moment pentru toți jucătorii de Hearthstone care au atins acest țel. Pachetul care a funcționat cel mai bine pentru mine este Even Paladin. O să încerc sa scriu un ghid mai amănunțit despre deck și cum ar trebui sa fie jucat, din punctul meu de vedere.

hearthstone paladin

Opinia mea vis-a-vis de nerfuri

  • Quest Rogue va rămâne la fel de puternic împotriva claselor de control.
  • Even Paladin va dispărea de pe ladder. Sunt de părere că, totuși, Call to Arms se va juca în Murloc Paladin.
  • Warlock-ului îi va lipsi healul de pe Dak Pact; însă nu cred că afectează foarte mult deck-ul de Cube, exceptând, poate, meciurile împotriva pachetelor aggro.
  • Spiteful Summoner va fi la fel de ok și pentru 7 mana.

Predicții?

Cred că Priestul va fi foarte jucat, la fel și Tempo Mage. Există posibilitatea să vedem mai mulți Baku Warrior din cauza numărului mare de Priests. După dispariția Even Paladinului, majoritatea vor juca Baku/Murloc care nu vor fi la fel de puternice, fiind 2 deck-uri cu winrate negativ împotriva Warlock-ului.

Activități și obiective

Duminica aceasta va fi ultima ediție de la ESL, unde mă voi strădui să mă clasez pe primul loc din clasament. Vreau să termin top 25 luna aceasta, ca să am o șansă la Play Off.

Am fost nominalizat la Hearthstone Global Games, unde voi avea nevoie de votul vostru pentru a putea trece de faza voturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.