Salut, cititorule 😊 ! Am revenit cu un nou articol de la ESL SEC! De această dată, îți voi descrie o strategie de concurs, pierzătoare. Știu că nu pare prea promițătoare premisa pentru voi, dar putem învăța ceva și din acest caz.

În primul rând, trebuie menționat faptul că am urmărit ultimele stream-uri ale adversarului meu, Likeabawse, înainte de plecarea la concurs. Am făcut acest lucru pentru a putea anticipa clasele și pachetele pe care acesta le va aduce la concurs.

În urma vizionării sesiunilor de joc ale grecului, am ajuns la concluzia că va juca cele mai puternice 2 clase (Priest și Warlock) și 2 pachete agresive (Rogue și încă ceva). Din păcate, nu am avut dreptate în totalitate. În schimbul unui al 2-lea pachet agresiv, el a ales să joace Jade Druid, ceea ce m-a dezavantajat puțin.

Tech-uri

Prin urmare, eu am ales să joc Rogue, Priest, Warlock și Mage. Secret Mage, pentru că mi se părea bun împotriva Priestului. Și asta chiar dacă alegerea contrazicea predicția mea că adversarul va juca 2 deck-uri agresive. E bine de știut că Secret Mage nu se descurcă prea bine împotriva deck-urilor agresive. Din acest motiv, am ales să includ în pachet și un Kabal Lackey, dar și un Golakka Crawler.

În privința alegerii cărților din pachetul de Priest, ne-am anulat reciproc, amândoi optând pentru includerea dragonilor, care sunt foarte buni în meciurile de mirror. Și Duskbreaker este un plus și pentru matchup-urile împotriva deckurilor agresive.

În pachetele de Rogue și Warlock am continuat pe linia tech-urilor anti-Priest. Am inclus cărți precum Gnomeferatu în pachetul de Cubelock și Cairne+Cobalt Scalebane în pachetul de Rogue.

Culmea, pachetul care a funcționat cel mai prost pentru adversar a fost cel de Jade Druid. Totuși, trebuie menționat că, în singurul meci jucat de el cu Priest-ul, „combo-ul magic” a fost tras perfect. Kazakus, Raza și Anduin mi-a anulat orice șansă de a câștiga acel punct.

Alte două meciuri consecutive pierdute cu pachetul de Secret Mage și locul 2 mi-a aparținut. Uitându-mă la înregistrări, am ajuns la concluzia că am greșit. Nu în modul în care am jucat cele 3 meciuri cu Secret Mage, ci în alegerea acestui pachet pentru concurs.

ESL SEC

Concluzii

Nu mă înțelegeți greșit, nu o să spun că Secret Mage este un pachet oribil. Dar existau, cu siguranță, alte variante mai viabile, care să aibă un potențial de revenire mai mare. Pentru competițiile viitoare, am învățat că trebuie să îmi aleg mai pragmatic pachetele. Și că nu voi mai juca Secret Mage la niciun concurs important de acum înainte (no hate).

În încheiere, avem momentul de mulțumiri, surpriză! Mulțumesc echipei Loolish Gaming pentru ajutor și încurajare. Mulțumesc Ștefansim și Charzuull pentru pregătire și disponibilitatea de a mă ajuta. Mulțumesc echipelor ESL și Bucharest Gaming Week pentru că au organizat excelent acest eveniment. Pentru o zi m-am simțit jucător profesionist, datorită nivelului de organizare prestat de acești oameni.

Sper ca acesta să nu fie ultimul articol în care vă vorbesc despre „aventurile” mele de jucător de Hearthstone. AlexR28 out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.