Taverna Loolish Gaming este una dintre reprezentantele României la Fireside Gathering Brawl. Ce este FSG Brawl întrebați? Puteți afla mai multe despre el aici. Din partea Timișoarei, echipa este formată din Ionuț Lepa, Alexandru Lepa și Farkas Tibor. Noi am avut o scurtă discuție cu ei și i-am rugat să se prezinte. În plus, în rândurile ce urmează, vom vedea și ce părere au cei trei în privința șanselor de câștig.

Hearthstone Fireside GatheringIonuț „Lepa” Lepa

Mă numesc Ionut „Lepa” Lepa (16 ani) și, în momentul de față, sunt elev în clasa a 11-a. Mă joc Hearthstone de vreo 2 ani și pot spune că ramura competitivă a jocului mă atrage mai mult decât grindul de zi cu zi al ladderului. Am obținut rezultate destul de bune la competiții locale din Timișoara, inclusiv primul loc la unul dintre concursuri. Am ajuns doar o dată legend, pentru că doar o singură dată am avut ambiția aceasta, iar momentan trec printr-o tranziție spre arenă. Mă aștept ca acest concurs să aducă spiritul competitiv al tuturor la masă și sper, precum și ceilalți concurenți, să ieșim biruitori. Noi, ca echipă, vom încerca să câștigăm acest concurs. Cu toate că îmi place să joc singur și să iau decizii pe cont propriu, am o presimțire că vom avea o sinergie bună și vom răzbate orice obstacol întâlnit. Să nu uităm, totuși, că, în final, Hearthstone e un joc de noroc și orice se poate întampla. 🙂

Alexandru „stresatul” Lepa

Greetings, travelers! Alexandru „stresatul” Lepa (20 de ani), sunt student și joc Hearthstone cam de 3 ani. Competitiv joc cam de 1 an jumate, am 2 LAN-uri câștigate, plus câteva turnee online și locurile 2 sau 3 la turneele din Timișoara. Am făcut legend de 2 ori. Aștept cu nerăbdare turneul, fiindcă este primul la care particip în echipă și cred că o să facem o figură frumoasă. Consider un avantaj faptul că joc alături de fratele meu (Lepa), fiindca știu cum și ce joacă și, astfel, ne putem ajuta reciproc. Jack, chiar dacă nu a mai participat la turnee, mi se pare un jucător foarte bun și îmi place stilul lui de joc. Per total, suntem o echipă echilibrată, fiecare are punctele lui forte și o să ne ajutăm între noi. Ceea ce sper eu, este să ne clasăm cât mai sus posibil. Chiar dacă nu suntem singura echipă din România, sper să ne susțină lumea. Ne-am pregătit deck-urile și o să jucăm cât putem noi de bine. Salut!

Farkas „JackJackal” Tibor

Mă numesc Farkas „JackJackal” Tibor (29 de ani). Joc Hearthstone de aproximativ 3 ani, on and off, dar în ultimul timp sunt mai activ. Mă zbat, în general, prin rank 3-4 în Standard, încercând să ating o dată legend, ca oricare altul. În principiu, joc să mă distrez, dar sunt și ambițios, deci aș dori să câștigăm competiția. Deși sunt nou în echipă, sunt convins că toți suntem dedicați și ne vom depăși așteptările. Sperăm, ca prin meciuri interesante și un pic norocoase, să atragem și lumea pe partea noastră.

Taverna Loolish Gaming

Participăm pentru prima dată la FSG Brawl cu o echipă echilibrată. Îi avem pe „JackJackal” și „stresatul” ca jucători de control și pe „Lepa”, care este un jucător de midrange/aggro, în general. Pe partea de experiență, Lepa și stresatul au participat la majoritatea concursurilor din zonă, câștigând sau clasându-se pe podium la câteva dintre ele; fac parte dintre cei mai constanți jucători din partea asta a țării. JackJackal, pe de altă parte, reprezintă o noutate în concursurile de Hearthstone din Timișoara. Cu toate acestea, a reușit să se califice fără mari emoții la turneul pentru formarea echipei de tavernă. Credem că se datorează, mai ales, factorului surpriză, reprezentat de alegerile interesante în crearea deck-urilor sale de concurs.

Așteptările pentru acest concurs sunt ca echipa să aleagă cele mai eficiente mutări, astfel încât să reușim să ne maximizăm șansele de reușită. Sperăm ca băieții să obțină un loc cât mai bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.