Pe această ultimă sută de metri, m-am hotărât să fac un articol despre cel mai bun deck de ladder din 2018, în opinia mea: Dude Paladin.dude paladin meta guide

Motivele pentru care doresc să laud acest deck sunt simplitatea și eficiența sa. Favorit în aproape toate match up-urile, singura sa kriptonită este Warlock-ul, în special versiunea Control.

dude paladin statistics

Deși deck-ul nu mi-a adus titlul de legend, am reușit un winrate de 57%. Asta, în condițiile în care am jucat și meciuri fără semnal, în tramvai/ autobuz/ tren; sau chiar în timp ce făceam alte lucruri, uneori chiar renunțând, deși câștigam sau eram favorit. Cu atenție 100% către joc, aș fi putut scoate +60% winrate. De asemenea, dacă aș fi jucat versiunea cea mai bună de la început, diferența ar fi fost și mai pozitivă.

Deck-ul te poate ajuta să ajungi legend chiar de la rank 25, având șanse de câștig contra oricărui deck.

Cu toate că am încercat și versiuni cu 2x Argent Squire, 2x Drygulch Jailor, 2x Unidentified Maul, 2x Divine Favor, 2x Level Up, cea pe care o voi atașa în acest articol mi se pare cea mai versatilă.

Motivele principale pentru acordarea titlului „deck-ul trimestrului ianuarie – aprilie” sunt:

1. Match up-uri favorabile în majoritatea meciurilor

Cu excepția Control Warlock-ului, unde există o șansă mare de a pierde jocul, ești favorit împotriva celorlalte deck-uri meta.

2. Durata jocurilor

Pe de o parte, în ceea ce privește timpul, un meci de control poate dura până la 20-30 de minute. Pe de altă parte, un meci de aggro se poate termina chiar din primele ture.

De exemplu, ai 60% winrate cu 2 deck-uri, unul control și unul aggro. Un meci de control durează 20 de minute, iar un meci de aggro durează 10 minute. În timpul în care câștigi 10 meciuri cu deck-ul de control, poți câștiga 20 de meciuri cu cel aggro. Astfel, poți urca mai repede și mai ușor pe ladder.

3. Simplitate + eficiență

Complexitatea unui deck control și efortul investit este mult mai mare decât într-unul aggro.

Să calculezi Defile pe un board de 14 minioni, dintre care 2 Voidlords, este un task mult mai greu de efectuat, decât să castezi Stand Against Darkness + Level Up. Deși, ele pot avea același impact în joc și să reprezinte mișcările câștigătoare.

Mulligan

De obicei, vei căuta să păstrezi cărțile de 1 mana, precum Lost in the Jungle sau Righteous Protector.

Secret Hunter/ Quest Mage/ Secret Mage

Păstrează 1 Dirty Rat și încearcă să scoți Summon 2 plants din Silverhand Recruits adapt.

Priest

Încearcă să găsești buff-ul la Silverhand Recruits de Divine Shield sau +3 health pentru a evita Dusk Breakers. Sunkeeper Tarim + Summon 2 plants Deathrattle este iarăși un combo bun.

Paladin

Încearcă să păstrezi 1 mana drops și Call to Arms. Dirty Rat te poate ajuta enorm, deoarece nu are cum să-l distrugă fără trade-uri favorabile pentru tine. Astfel, match-up-ul acesta este câștigat prin controlul boardului.

Warlock

Dacă e control, e cel mai greu match-up. Încearcă să joci în jurul spell-urilor, precum Hellfire și Defile. Dacă oponentul apucă să joace Voidlords, meciul este 75% pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.