A mai avut loc, weekendul trecut, o ediție de Board Tales. Au fost, ca de obicei, meciuri care ne-au dat posibilitatea să urmărim confruntări la nivel înalt. Această ediție a fost câștigată de Ovidiu „AverageHero” Iancu. Ovidiu a câștigat deja 3 ediții din 12. Felicitări!

Știm că v-am obișnuit cu un interviu cu câștigătorul. Având în vedere că am avut deja 2 interviuri cu Ovidiu, am decis să scrie, mai degrabă, un articol în care își descrie strategia pe care a abordat-o la ediția 12 a Board Tales. Deci stați aproape! Clasamentul care va decide cei mai buni jucători, care vor participa la finala LAN din decembrie, prinde contur. Aruncați o privire aici. Mai jos aveți câteva statistici de la această ediție și, jos de tot, informații despre ediția viitoare.

Dacă aruncăm o privire pe statistici, observăm că majoritatea claselor aduse au fost Paladin, Warlock și Druid, în acestă ordine. Cu toate că am avut între timp lansarea noii expansiuni, nu s-au schimbat multe în ceea ce privește clasele care se aduc foarte mult. Mă refer aici la Paladin și Warlock. Pe când la Paladin s-a schimbat tipul de deck, la Warlock avem de a face tot cu acel Cubelock, ca și înainte de expansiune. Cubelock este, în continuare, cel mai constant deck din Hearthstone, la momentul de față.

Merită menționat faptul că și în această ediție am avut toate clasele reprezentate. Dacă ne uităm strict la winrate, cea mai bună clasă a fost Priest. A avut un winrate de 73% în cele 11 meciuri în care a fost folosit. Cea mai jucată clasă a fost Warlock, urmată de Druid. Pentru mai multe date statistice intrați aici.

board tales 13

Board Tales 13 – Informaţii

S-a mai încheiat un sezon de Board Tales, format din 6 ediții. În momentul de față lucrăm la conceptul pentru următoarele 6 ediții. Curând va urma un articol de lansare a următorului sezon. Așa că stați cu ochii pe noi!

Ai nevoie de mai multe informații despre concurs și clasament? Accesează pagina Board Tales.

TRUST GAMING ROMANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.