A mai trecut un weekend cu meciuri strânse în cadrul turneului de Hearthstone „Board Tales”! Weekendul trecut a avut loc Board Tales 2 și avem un nou câștigător, pe nume Valentin „Sharp” Bildescu. Felicitări și distracție cu premiul de la Redragon România. Stai pe aproape și nu rata, zilele acestea, interviul luat câștigătorului acestei ediții. Spre finalul articolului vei găsi informațiile despre momentul în care te poți înscrie la Board Tales 3!

Și în această ediție au avut loc meciuri interesante, printre care puteți vedea aici semifinala 1, semifinala 2 și finala. Statistic vorbind nu s-au schimbat multe. Shaman, Druid și Priest au fost în continuare cele mai aduse clase. Totuși, trebuie menționat că Warriorul și Warlock-ul nu au fost clase complet absente la acest turneu. Dintre cele mai aduse deck-uri, pe cum bănuiați, Priestul a fost cel mai banat, iar când nu s-a întâmplat asta și-a cam câștigat meciurile. Priestul a avut cea mai mare rată de câștig, dintre cele 3 deck-uri principale menționate mai sus (67%). Mai multe date statistice despre Board Tales 2 puteți găsi aici.

Most Picked ClassesBoard tales 3

S-a încheiat o ediție, urmează alta. De data aceasta vă anunțăm că Board Tales 3 nu va avea loc în weekendul care urmează, ci peste două (21 sau 22 octombrie). Înscrierile pentru această ediție vor fi lansate luni, 16 octombrie.

Principalul motiv pentru care nu avem Board Tales 3 în acest weekend este faptul că, săptămâna aceasta, între 13-15 octombrie, va avea loc „HCT Summer Championship”. Vă încurajăm să urmăriți acest eveniment, deoarce este vorba despre „cei mai buni dintre cei mai buni” jucători de Hearthstone din lume, care se luptă pentru locuri la „World Championship”. Mai multe informații despre acest eveniment vor urma în articole și alte surprize.

Turneu sponsorizat de

redragon romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.