Weekendul trecut am dat iarăși drumul la seria Board Tales pe anul acesta. A avut loc Board Tales 7. Au fost, ca de obicei, meciuri interesante și foarte strânse. De data aceasta câștigătorul ediției a fost Adrian „LuckyTiger” Duma. Așa cum v-am obișnuit, va urma, în zilele acestea, un interviu cu câștigătorul. Mai jos ceva statistici de la această ediție și, jos de tot, informații despre ediția viitoare Board Tales care va avea loc peste 2 weekenduri.

Dacă nu ați reușit să urmăriți live streamul turneului, puteți vedea aici semifinalele și finala Board Tales 7. Dacă aruncăm o privire la partea statistică a turneului, observăm că majoritatea claselor aduse au fost Warlock, Priest și Rogue, în acestă ordine. Un lucru care era de așteptat, având în vedere faptul că aceste clase sunt cele mai prezente în meta și au fost și cele mai aduse la campionatul mondial de Hearthstone. Dacă ne uităm strict la winrate, cea mai bună clasă a fost Mage. A avut un winrate de 67% la cele 21 de meciuri în care a fost folosit; a făcut treabă bună. Un alt aspect, pe care probabil l-ați bănuit, este că Shaman și Warrior nu au fost aduși de către nimeni. Pentru mai multe date statistice intrați aici.

Board Tales 8 – Informaţii

Vrei să câștigi periferice de gaming de la Trust Gaming* și vrei să mai aduni puncte pentru clasamentul care decide, la sfârșitul anului, următorul campion al României? Dacă răspunsul pentru întrebarea noastră este „da”, atunci înscrie-te și tu la turneu, accesând butonul de mai jos.

Următoarea ediție Board Tales va avea loc duminică, 04 februarie, de la ora 16:00.

Ai nevoie de mai multe informații despre concurs și clasament? Accesează pagina Board Tales.

1 x Mouse Trust Gaming GXT 784
1 x Headset Trust Gaming GXT 784
GXT 784 GAMING HEADSET & MOUSE
Button DETALII

*Premiile din cadrul edițiilor aceleiași serii sunt la fel. Acestea se vor schimba doar la începutul unei noi serii. Încurajăm toți jucătorii să participe la fiecare ediție, din fiecare serie, pentru a acumula puncte. Un jucător nu poate primi de 2 ori același premiu, motiv pentru care, într-o asemenea situație, cel de-al doilea premiu (identic) câștigat de aceeași persoană va fi folosit într-un Giveaway public.

TRUST GAMING ROMANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.