Weekendul trecut am avut parte de un concurs spectaculos, în noua ediție Board Tales. Au fost meciuri interesante, top deck-uri uimitoare și partide strânse. De această dată, câștigătorul ediției a fost Bogdan „Sawekii” Blistyar. Așa cum v-am obișnuit, zilele acestea urmează și un interviu cu acesta. Clasamentul care va decide cei mai buni jucători, care vor participa la finala LAN din decembrie, prinde deja contur. Aruncați o privire aici. Mai jos aveți câteva statistici de la această ediție și, jos de tot, informații despre ediția viitoare, Board Tales 9, care va avea loc peste 2 weekenduri.

Dacă nu ați reușit să urmăriți live streamul turneului, puteți vedea aici semifinalele și finala Board Tales 8. Dacă aruncăm o privire la partea statistică a turneului, observăm că majoritatea claselor aduse au fost Priest, Warlock și Rogue, în acestă ordine. Observăm schimbarea între Priest și Warlock, la cele mai aduse clase, față de ediția anterioară. În continuare era de așteptat că cele 3 clase vor fi cele mai aduse. Sunt, însă, curios ce meta vom avea la Board Tales 9, ediție care va avea loc după nerfuri. Dacă ne uităm strict la winrate, cea mai bună clasă a fost Warlock. A avut un winrate de 67% la cele 27 de meciuri în care a fost folosit. Cea mai jucată clasă, fiindcă nimeni nu o mai banează, a fost Rogue-ul. În continuare, precum și în ediția trecută, clasele Shaman și Warrior nu au fost prezente deloc la acest turneu. Pentru mai multe date statistice intrați aici.

board tales 9

Board Tales 9 – Informaţii

Vrei să câștigi periferice de gaming de la Trust Gaming* și vrei să mai aduni puncte pentru clasamentul care decide, la sfârșitul anului, următorul campion al României? Dacă răspunsul pentru întrebarea noastră este „da”, atunci înscrie-te și tu la turneu, accesând butonul de mai jos.

Următoarea ediție Board Tales va avea loc duminică, 18 februarie, de la ora 16:00.

Ai nevoie de mai multe informații despre concurs și clasament? Accesează pagina Board Tales.

1 x Mouse Trust Gaming GXT 784
1 x Headset Trust Gaming GXT 784
GXT 784 GAMING HEADSET & MOUSE
Button DETALII
*Premiile din cadrul edițiilor aceleiași serii sunt la fel. Acestea se vor schimba doar la începutul unei noi serii. Încurajăm toți jucătorii să participe la fiecare ediție, din fiecare serie, pentru a acumula puncte. Un jucător nu poate primi de 2 ori același premiu, motiv pentru care, într-o asemenea situație, cel de-al doilea premiu (identic) câștigat de aceeași persoană va fi folosit într-un Giveaway public.

TRUST GAMING ROMANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.