Board Tales 1 – S-a încheiat!

Weekendul trecut a avut loc prima ediție a seriei de turnee Board Tales și, după lupte crâncene, a ieșit la iveală un învingător. Câștigătorul primei ediții este Sergiu „JustSergiu” Trifu! Puteți afla mai multe despre Sergiu în acest interviu detaliat. Mai apoi, la finalul articolului, vă puteți înscrie și voi la Board Tales 2.

A fost un turneu foarte echilibrat, cu meciuri interesante și jucători foarte buni. Aveți aici meciurile care au avut loc pe stream (semifinala 1, semifinala 2, finala). După cum veți vedea și în video-uri, cele mai alese clase au fost: Shaman, Druid, Priest. De asemenea, cum probabil ați bănuit, cea mai banată clasă a fost Priestul. Acest lucru era de așteptat, cele 3 clase au deck-uri de Tier 1 și sunt printre cele mai constante din meta-ul actual.

Cum un turneu se încheie rezultă că înscrerile pentru următorul abia încep!

Board Tales #1 Stats

Ne pregătim pentru Board Tales 2

Așadar: vrei să câștigi periferice de gaming de la Redragon sau vrei să mai aduni puncte pentru clasamentul care decide, la sfârșitul anului, următorul „Hearthstone Legend” al României? În plus, trebuie să știi că sâmbăta aceasta, de la ora 16:00, va avea loc cea de-a doua ediție a turneelor Board Tales! Și, dacă răspunsul pentru întrebarea noastră este „da”, atunci înscrie-te și tu la turneu, accesând butonul de mai jos.

Pagina cu clasamentul și detaliile aferente va fi publicată în zilele următoare.

1 x Mouse Redragon Phoenix M702
1 x Mousepad Redragon Archelon L
Redragon Hearthstone Premii

*Premiile din cadrul edițiilor aceleiași serii sunt la fel. Acestea se vor schimba doar la începutul unei noi serii. Încurajăm toți jucătorii să participe la fiecare ediție, din fiecare serie, pentru a acumula puncte. Un jucător nu poate primi de 2 ori același premiu, motiv pentru care, într-o asemenea situație, cel de-al doilea premiu (identic) câștigat de aceeași persoană va fi folosit într-un Giveaway public.

 

Turneu sponsorizat de

redragon romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.