După încheierea Board Tales 6 avem ocazia unui LIVE chat cu Alexandru „raptor” Geanel, câştigătorul ediţiei. L-am întrebat unele lucruri legate despre el și viața lui ca jucător de Hearthstone.

EM: Salut Alexandru. Cum te simți după ce ai câștigat Board Tales 6?

AG: Salut. Sunt foarte încântat că am reușit să câștig, mai ales că în primul tur am fost condus cu 2-1 și mă gândeam că șansele să avansez sunt destul de mici.

raptor

EM: Cum ai dat de Hearthstone?

AG: Am aflat de Hearthstone de la câțiva prieteni. Inițial am fost sceptic, pot spune că nu m-a atras, dar, în timp, văzând cât de încântați sunt de joc, am decis să îl încerc și eu. De atunci joc aproape zilnic.

EM: Poți să ne povestești puțin despre experiența ta competitivă în cadrul acestui joc?

AG:  Am participat rareori la competiții, fără rezultate notabile. Singurul rezultat notabil a fost obținut chiar sâmbătă, înainte de Board Tales, la LANParty „Rise Of The Unborn” organizat de LSE, unde am obținut locul 2.

EM: Ai participat weekendul trecut la Board Tales 6. Ce părere ai de seria Board Tales organizată de esportsmedia.ro și sponsorizată de Redragon România?

AG: Sunt de părere că este o inițiativă foarte frumoasă din partea lor și voi mai participa și pe viitor.

EM: Ai avut în line-up un Shaman interesant. O clasă nu așa jucată în ultima vreme. De ce ai ales să aduci acest deck?

AG: Am încercat acest pachet de Shaman zilele trecute și mi s-a părut destul de distractiv. În același timp, am considerat că poate face față atât unor pachete agresive, precum ZooLock sau Rogue, cât și unor pachete de tip control.

EM: Dintre clasele aduse de tine (Shaman, Druid, Priest, Warlock) care nu a performat așa cum te așteptai? Dar care și-a făcut cel mai bine treaba?

AG: Sunt mulțumit de toate clasele pe care le-am jucat. Ce e drept, am avut puține emoții, la început, cu Shamanul, dar până la urmă și acesta și-a făcut treaba foarte bine.

EM: Cum merge treaba pe ladder? Cu ce urci la momentul de față?

AG: Luna aceasta nu am jucat foarte mult pe ladder, având în vedere și rank-ul actual. Am încercat mai multe variații de pachete, în general pachete de tip control cu Paladin sau Warrior, neavând ca target urcarea pe ladder.

EM: Ce deck crezi că este cel mai puternic, în acest moment, pe ladder?

AG: Cred că, în prezent, cel mai puternic deck este cel de Rogue.

EM: Ce planuri de viitor ai pe partea de Hearthstone?

AG: Aș dori să particip la cât mai multe turnee de acest gen și poate că voi mai avea și succes. Totodată, aștept cu nerăbdare noul expansion.

EM: Ce alte hobby-uri ai? Ce alte jocuri mai joci?

AG:  Îmi place, în general, să îmi petrec timpul în oraș. Singurul joc pe care îl mai joc este FIFA. Îmi împart timpul între cele două cât pot de bine, în funcție de cum îmi permite și serviciul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.