Și după terminarea Board Tales 5 avem ocazia să avem un LIVE chat cu Alexandru „stresatul” Lepa, câştigătorul ediţiei. L-am întrebat unele lucruri legate despre el și viața lui ca jucător de Hearthstone.

EM: Salut Alexandru. Cum te simți după ce ai câștigat Board Tales 5?

AL: Salut Andrei, mă simt foarte bine acum și sunt bucuros că am reușit să câștig împotriva unor jucători foarte buni. La ora meciului eram destul de obosit, fiindcă jucasem ambele calificări de pe ESL, dar, cu puțin noroc, am reușit să înving.

LIVE chat cu AlexandruEM: Cum ai dat de Hearthstone?

AL: Am aflat de Hearthstone de la niște prieteni acum 3 ani și de atunci am început să înțeleg jocul treptat.

EM: Poți să ne povestești puțin despre experiența ta competitivă în cadrul acestui joc?

AL: Am început să joc competitiv acum aproximativ 2 ani când am participat la primul meu turneu în Loolish Gaming. Chiar dacă aveam pachete făcute de mine cu multe cărți random, am reușit un rezultat onorabil, ceea ce m-a ambiționat să continui.

EM: Ai participat weekendul trecut la Board Tales 5. Ce părere ai de seria Board Tales organizată de esportsmedia.ro și sponsorizată de Redragon România?

AL: Mă bucur că EsportsMedia.ro, împreună cu Redragon organizează aceste turnee. E un prilej foarte bun pentru jucătorii români de a-și arăta valoarea și de a câștiga premii. Sper să continuați cât mai mult și eu voi participa cu plăcere de fiecare dată.

Hearthstone Board Tales RedragonEM: Am văzut la tine unele tech cards interesante, ca The Black Knight. Care au fost principalele tech cards folosite de tine? Și care a fost procesul de decizie de a le include?

AL: Într-adevăr, am ales să introduc în deck-ul de druid câteva „tech cards”. În această meta, unde predomină Rogue, Warlock, Druid, cred că TBK este o carte foarte utilă. Și asta fiindcă primele 2 clase au fiecare în pachet Bonemare, iar Druidul are tot timpul câte un taunt. Am ales să mai pun și un Spellbreaker, în special pentru buff-uri și Edwin, iar MC Tech îți poate salva meciul de foarte multe ori și, în cel mai rău caz, îl joci ca pe un 3 mana 3/3.

EM: Dintre clasele aduse de tine (Rogue, Druid, Priest, Warlock) care nu a performat așa cum te așteptai? Dar care și-a făcut cel mai bine treaba?

AL: Din line up-ul meu cred că cel mai rău mi-a mers cu Priest. Faptul că lipsa unei cărți importante (Raza, Anduin, Velen) îți poate pierde meciul și-a spus cuvântul. Cel mai bine probabil că mi-a mers Druidul, de aceea mi-a fost și banat de câteva ori, dar nu mă pot plânge nici de Warlock sau Rogue.

EM: Cum merge treaba pe ladder? Cu ce urci la momentul de față?

AL: Pe ladder am prins un winstreak de la 15 la 9, iar de aici până la 5 am pierdut doar vreo 4, 5 meciuri jucând Keleseth Rogue. De la rank 5 am început să joc puțin de fun cu taunt Warrior, Exodia Mage și am reușit să fac rank 3.

EM: Ce deck crezi că este cel mai puternic, în acest moment, pe ladder?

AL: Cel mai puternic deck mi se pare deck-ul pe care l-am jucat și eu, Rogue. Depinde destul de mult de draw, dar, de cele mai multe ori, este foarte greu să îi faci față (mai ales dacă joci Keleseth pe 2, dacă ai și shadowstep nu mai zic).

EM: Ce planuri de viitor ai pe partea de Hearthstone?

AL: Momentan aștept qualifierul de săptămana viitoare de pe esl unde am reușit să strâng ceva puncte, iar pe termen lung am început un proiect destul de ambițios cu comunitatea de Hearthstone din Timișoara, care sper să dea roade.

EM: Ce alte hobby-uri ai? Ce alte jocuri mai joci?

AL: Sportul este hobby-ul meu preferat, împreună cu vizionatul de filme. Recent mi-a acaparat atenția PUBG și asta mai joc pe langă HS (rar, mai petrec timp și pe PS4).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.