Acum că Board Tales 8 s-a încheiat, iată-ne cu un LIVE chat cu Bogdan „Sawekii” Blistyar, câştigătorul acestei ediţii. L-am întrebat câteva detalii atât legate despre el, ca persoană, cât și despre viața sa ca jucător de Hearthstone.

EM: Salut, Bogdan! Cum te simți după ce ai câștigat Board Tales 8?

BB: Salut! Sunt foarte entuziasmat deoarece este prima dată când reușesc o astfel de performanță.

EM: Cum ai dat de Hearthstone?

BB: Am început să joc Hearthstone din momentul în care a ieșit din Beta, doar că nu mă dedicam foarte mult acestui joc. Am renunțat, apoi, o perioadă de 2 ani la acesta. Anul trecut am reînceput să mă joc cu mai mult interes pentru a urca în rank, cât de mult posibil; poate sună amuzant, dar eu credeam, la început, că este ceva formidabil să treci de rank 10.

EM: Poți să ne povestești puțin despre experiența ta competitivă în cadrul acestui joc?

BB: Înainte jucam doar de amuzament, alături de verișorul meu, Răzvan. Într-o zi am găsit pe Facebook o pagină dedicată acestui joc — Hearthstone Timișoara și am văzut că se organizează un turneu. Am participat și, inevitabil, am luat ultimul loc, dar experiența m-a ambiționat și eram dornic să revin. Am mai participat, tot în Timișoara, la câteva turnee unde mi-am făcut prieteni noi (AlexR28 și stresatul). Aceștia mi-au zis despre Board Tales. Prima dată am participat la Board Tales 4, apoi la 5, dar… de fiecare dată pierdeam încă din primul meci. O perioadă nu am mai jucat, dar săptămâna asta mi-am propus să încerc din nou, reușind să produc surpriza.

EM: Ai participat weekendul trecut la Board Tales 8. Ce părere ai de seria Board Tales organizată de esportsmedia.ro și sponsorizată de Trust Gaming?

BB: Sunt plăcut surprins să văd, pe de o parte, că există o comunitate atât de dedicată, în România, în ceea ce privește jocul, dar și că seria Board Tales le oferă jucatorilor români șansa de a se face cunoscuți.

Board Tales by Trust

EM: Ai avut în line-up un Aggro Paladin. De ce ai ales să aduci acest deck?

BB: Am avut de ales între Aggro Paladin și Aggro Druid. Am jucat înainte de turneu cu ambele, pe ladder, să văd cum merg. Până la urmă am ajuns la concluzia că Aggro Paladin ar fi mai potrivit.

EM: Dintre clasele aduse de tine (Rogue, Priest, Paladin, Warlock) care nu a performat așa cum te așteptai? Dar care și-a făcut cel mai bine treaba?

BB: Sincer să fiu, mă așteptam să joc mai bine cu Rogue, dar nu am avut noroc să prind, foarte des, Kelleseth. În ceea ce privește surpriza plăcută, aș putea spune că Aggro Paladinul m-a salvat de 2 ori în acest turneu.

EM: Cum merge treaba pe ladder? Cu ce urci la momentul de față?

BB: În momentul de față nu prea mă axez pe ladder, deoarece sunt clasa a 12-a. Astfel, nu petrec mult timp pentru a ajunge Legend în fiecare lună. Targetul meu este rank 5, pe sezon. În opinia mea, poți urca, liniștit, cu orice pachet până în acest rank.

EM: Ce deck crezi că este cel mai puternic, în acest moment, pe ladder?

BB: Fără îndoială Cubelock-ul are un avantaj față de celelalte, deoarece există mai multe posibilități de a-l juca.

EM: Cum crezi că vor afecta nerfurile meta-ul?

BB: Cu siguranță deck-urile precum Highlander Priest sau Aggro Druid nu se vor mai juca, fiindcă nu vor mai fi la fel de eficiente.

EM: Ce planuri de viitor ai pe partea de Hearthstone?

BB: După ce voi termina cu examenele, mă voi dedica mai mult jocului și voi încerca să ajung un jucător și mai bun. Și, poate, cine știe… poate voi reprezenta România, cândva, la acest joc.

EM: Ce alte hobby-uri ai? Ce alte jocuri mai joci?

După ce voi termina liceul am de gând să dau la Facultatea de Muzică și Teatru, din Timișoara. De altfel, îmi place foarte mult și fotbalul sau vizionarea unui serial bun. Pe lângă Hearthstone îmi mai petrec timpul liber pe PS4, încercând tot timpul jocurile noi. Când, însă, nu găsesc, mă joc Fortnite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.