După terminarea Board Tales 9 vă prezentăm un LIVE chat cu Vlad „vladbuld” Criveanu, câştigătorul ediţiei. L-am rugat să ne povestească niște detalii despre el și viața lui ca jucător de Hearthstone.

EM: Salut Vlad. Cum te simți după ce ai câștigat Board Tales 9?

VC: Salut, EsportsMedia! Mă simt foarte încrezător dupa ce am câștigat Board Tales 9. A fost primul Board Tales la care am participat si mă simt mândru că din prima am reusit să câștig. O experiență frumoasă, adversari ușori si grei, o organizare corectă și obiectivă.

EM: Cum ai dat de Hearthstone?

VC: Am dat de Hearthstone pur și simplu de pe internet. Îmi plac foarte mult jocurile cu cărți… când eram mic, jucam toată ziua Duel Masters în parc, la scenă.

EM: Poți să ne povestești puțin despre experiența ta competitivă în cadrul acestui joc?

VC: De când mă știu am jucat Hearthstone de fun. Pentru mine până și competitivitatea (ladder-ul și turnamentele) sunt tot de fun. Am început să joc la turneele de Hearthstone acum 2 ani, prima dată. A fost un turneu la Nexus de tip SWISS și am încheiat în prima jumătate. De când am intrat la facultate, am devenit o persoană foarte norocoasă din toate punctele de vedere. Din această cauză, în februarie am început să particip la câteva turnee online, mai exact 3 la număr cu acesta. Le-am câștigat pe toate, calificându-mă la primul pentru Blizzard Challengers Finals + 40$. La al 2-lea am câștigat 10$, iar la acesta, datorită vouă, un set de căști și mouse Trust Gaming. Sper să am noroc în continuare și poate reușesc să reprezint România la campionatul internațional de Hearthstone ce va urma.

EM: Ai participat weekendul trecut la Board Tales 9. Ce părere ai de seria Board Tales organizată de esportsmedia.ro și sponsorizată de Trust Gaming?

VC: Board Tales este un proiect reușit, a atras o parte din comunitatea românească de Hearthstone și sper să o țină așa în continuare. Ce pot să adaug… ar fi bine dacă premiile ar fi mai mari și, totodată, turneul să fie ținut mai rar.

Board Tales by Trust

EM: Ai avut în line-up un Jade Druid. De ce ai ales să aduci acest deck?

VC: Jade Druid este unul dintre pachetele mele favorite. Chiar dacă în ultima vreme este foarte greu când ai adversari cu Skulking Geist, poți să furi meciul daca ai ceva noroc. Cei drept, în meta-ul actual, Jade Druid-ul nu poate face față fară puțin noroc. Am ales să aduc acest deck la turneu pentru că mi-a mers bine și în turneele la care am mai participat.

EM: Dintre clasele aduse de tine (Paladin, Priest, Druid, Warlock) care nu a performat așa cum te așteptai? Dar care și-a făcut cel mai bine treaba?

VC: Dintre clasele alese de mine, m-a dezamăgit puțin Jade Druid-ul pentru că încet, încet, din păcate, acest deck va ieși din meta. Este foarte ușor să îi dai counter și poti câștiga doar dacă ai un curve bun și îți vine Ultimate Infestation la timp. Celelalte trei pachete (Murloc Paladin, Control Warlock și Spiteful Priest) și-au făcut treaba foarte bine și nu m-au dezamăgit la niciun turneu de până acum.

EM: Ai avut în finală un meci foarte interesant cu mult RNG implicat (Priest mirror). Cum ai trăit acel meci?

VC: Marea finală… un meci foarte interesant, mai ales primul joc, cel cu random drop din Free From Amber cea mai RNG carte din joc. Părerea mea este că acea carte mi-a pierdut game-ul. Când am văzut-o pe board m-am pierdut cu firea și am început să fac multe missplay-uri. Aici s-a văzut lipsa mea de experiență în acest context de joc (al RNG-ului). Chiar dacă Lepa a avut 1-0 din cauza RNG-ului am reușit să îmi revin și să câștig cu 3-1.

EM: Cum merge treaba pe ladder? Cu ce urci la momentul de față?

VC: Pe ladder nu mă chinui foarte mult deoarece nu îmi permite timpul. În general, ajung aproape în fiecare sezon Legend, dar nu mă străduiesc să ajung top 100. Acum urc cu mai multe pachete, dar prefer Murloc Paladin, Control Warlock și Spiteful Priest.

EM: Ce deck crezi că este cel mai puternic, în acest moment, pe ladder?

VC: Meta-ul actual este unul destul de echilibrat, dar Control Warlock pot sa zic că este pachetul suprem, deoarece are foarte multe removaluri și follow cu Bloodreaver Guldan și N’zoth ca win condition.

EM: Ce alte hobby-uri ai? Ce alte jocuri mai joci?

VC: Hobby-urile mele din viața reală sunt, în special, înotul și ieșirile cu prieteni. Am practicat înotul de performanță timp de 6 ani de zile și a rămas în continuare sportul meu favorit. Legat de jocuri, mai joc CS GO (rank Global Elite si joc CS de la 7 ani aproape încontinuu), League of Legends ocazional când mai am chef și Hearthstone la un turneu, la un quest. La un moment dat jucam Hearthstone foarte mult, dar încet, încet mi s-a luat și joc maxim 2-3 ore pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.