Pe data de 9 decembrie va avea loc LAN-ul Winter Championship la IDM club. Evenimentul va avea două concursuri de Hearthstone: un „invitațional” unde au fost chemați top 8 din clasamentul Esports Media și un open bracket pentru vizitatori. Mai multe informații în privința ambelor concursuri vedeți mai jos.

Concursul top 8

Jucătorii care s-au calificat la acest LAN datorită punctelor acumulate sunt:

 1. JustSergiu
 2. Stresatul
 3. Sharp
 4. Angeloshaggy
 5. AlexR28
 6. Sudy
 7. Robynator
 8. Raptor.

Meciurile vor începe de la ora 11:00. Acesteda se vor juca în format double elimination, standard, conquest, best of 5 cu 1 ban, iar cărțile din noua expansiune „Kobolds & Catacombs” nu se pot folosi. Deck-urile jucătorilor sunt publice, le puteți găsi aici. De asemenea, pentru a vedea bracketul puteți accesa acest link. Meciurile finale vor fi live pe canalul nostru de Twitch, unde comentariul va fi oferit de Proti & Charzuull, împreună cu invitați.

Premiile pentru acest concurs sunt:

 1. 150$
 2. Un produs marca Trust Gaming
 3. Un produs marca Trust Gaming
 4. O bere rece 🙂

Concursul cu open bracket pentru toți doritorii

Acest concurs va avea un sistem single elimination, standard, conquest, BO3 no ban. În cadrul acestuia, cărțile din noua expansiune „Kobolds & Catacombs” se pot folosi. Meciurile vor fi jucate de pe dispozitivele mobile personale, iar cel mai bun jucător va fi premiat cu un produs de gaming marca Trust Gaming, în timp ce locul doi va fi premiat cu un tricou oferit de LeTrico.

Înscrierile se vor face direct la IDM, in zona barului, începând cu ora 18.

 1. Un produs marca Trust Gaming
 2. Un tricou de gamer
 3. O bere rece

Va invităm să participați la tot evenimentul care vă va oferi o experiență unică. Aveți ocazia să susțineți jucătorii calificați și să-i cunoașteți pe unii dintre jucătorii pro de Hearthstone din România. Aveți ocazia să socializați cu alți jucători care au pasiuni similare cu ale voastre, iar apoi aveți ocazia să participați și voi la concursuri!

logo

2 COMENTARII

 1. Cu siguranta, ins acesta poat fi folosit doar la competitia de HS pentru amatori (in locul dispozitivului mobil). Pentru toate celalalte jocuri, IDM va oferi deja echipamentul necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.