Ești din București sau din apropiere și ai poftă de un turneu LAN de Hearthstone? IDM eSports are ceva pregătit pentru tine!IDM eSports Hearthstone

Experiența unui LAN

Un LAN este o experiență diferită față de un turneu online. În cadrul acestuia ai posibilitatea de a cunoaște comunitatea de Hearthstone din zona respectivă și să trăiești sentimentul de a face parte din acel eveniment. Din punctul meu de vedere, un LAN este bazat foarte mult și pe partea de socializare. Partea aceasta mi se pare o experiență care merită gustată de orice jucător, măcar o dată. Așadar, dacă nu ai participat încă la un turneu LAN de Hearthstone, ce mai aștepți? Și, totodată, dacă ești deja un veteran, te-ai înscris deja?

IDM eSports pregătește o serie de turnee regulate. Astfel, prima ediție va avea loc în incinta clădirii IDM Club (Splaiul Independenței 319b), în weekendul 28-29 octombrie 2017. La acest concurs sunt 128 de locuri disponibile, așadar nu lăsa înscrierea pe ultima sută de metri. Pe lângă aspectele menționate mai sus, turneul are și un prize pool atrăgător. Premiile în bani însumează un total de 2000 RON, alături de care se mai adaugă și periferice!

Dacă vă întrebați care este formatul și regulile, avem aici unele informații de bază. Serverul este cel de Europa, iar modul Standard. Formatul este Conquest, Best of 3, cu 3 deck-uri. De asemenea, bracketul va fi single elimination. Noi vă recomandăm acest LAN și vă urăm multă distracție și succes dacă veți participa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.