A început un an nou și noi suntem gata să lansăm noua serie 2018 Board Tales! În același timp, lansăm clasamentul Esports Media pe 2018! Suntem puși pe fapte mari anul acesta, așa că stați cu ochii pe noi!

Board Tales 2018

Board Tales 2018

Prima ediție din 2018 va avea loc începând de săptămâna viitoare. Te așteptăm pe site-ul nostru pentru a-ți pregăti pachetele și a le înregistra în competiția Board Tales. Turneul durează doar o zi și edițiile vor avea loc din două în două weekenduri. La finalul fiecărei ediții, cel mai bun jucător va fi premiat cu periferice de gaming de la TRUST GAMING. Și nu uita că majoritatea participanților vor primi puncte în clasamentul Esports Media care va decide campionul României la sfârșitul anului!

Următoarea ediție Board Tales va avea loc duminică, 21 ianuarie, de la ora 16:00. În cadrul fiecărei ediții locul 1 va fi premiat* cu un set GXT 784 (mouse și căști).

1 x Mouse Trust Gaming GXT 784
1 x Headset Trust Gaming GXT 784
GXT 784 GAMING HEADSET & MOUSE
Button DETALII

Clasament Esports Media

Precum am menționat și mai sus, odată cu anul nou începe și un clasament nou, care va decide campionul României la final de an. Anul acesta vom avea și, pe lângă concursurile noastre obișnuite, alte concursuri partenere care vor oferi puncte în clasamentul Esports Media. Urmăriți site-ul nostru ca să vedeți care vor fi acele concursuri partenere.

Dacă organizezi un concurs, atât LAN, cât și online, verifică aici care sunt criteriile și pentru a devenit unul dintre organizatorii concursurilor care oferă puncte.

Anul trecut cei mai buni 8 din clasamentul Esports Media au fost invitați la IDM Club în București pentru a se „duela” pentru titlul de campion 2017. La LAN-ul de sfârșit de an au fost premii în produse de la Trust Gaming și bani. Câștigătorul de anul trecut a fost Valentin „Sharp” Bildescu. Vrei să fi și tu unul dintre cei care vor fi prezenți la sfârșitul anului la bătălia finală? Atunci trage tare să te afli în pozițiile fruntașe din clasament!

Ai nevoie de mai multe informații despre concurs și clasament? Accesează pagina Board Tales.

*Premiile din cadrul edițiilor aceleiași serii sunt la fel. Acestea se vor schimba doar la începutul unei noi serii. Încurajăm toți jucătorii să participe la fiecare ediție, din fiecare serie, pentru a acumula puncte. Un jucător nu poate primi de 2 ori același premiu, motiv pentru care, într-o asemenea situație, cel de-al doilea premiu (identic) câștigat de aceeași persoană va fi folosit într-un Giveaway public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.