Weekendul acesta, în data de 3 februarie va avea loc Fireside Gathering Brawl 3. O înfruntare a tavernelor din Europa, la Hearthstone. România va avea 3 echipe puternice la start, care sunt gata să își reprezinte tavernele și țara cu mândrie.

Echipele noastre sunt gata să se înfrunte cu adversarii și să arate lumii că, în comunitatea din România de Hearthstone, există echipe puternice. Haideți sâmbătă pe canalul de Twitch al organizatorilor începând cu ora 14:00 (ora României), pentru a ne susține echipele și pentru a vedea cum se descurcă în acest context și format interesant.

Echipele noastre vor avea adversari din 10 țări diferite din Europa. Având în vedere că este un concurs al tavernelor și nu al țărilor, există șansa ca reprezentantele noastre să se întâlnească între ele în cadrul concursului. Însă, noi sperăm că asta va avea loc abia mai târziu în turneu.

Etapele Fireside Gathering Brawl 3

O etapă de grupe și o etapă de single elimination (bracket). Se va juca Standard, best of 5, cu 1 ban. Echipele sunt formate din 3 jucători și o echipă este declarată învingătoare după ce 2 jucători câștigă BO5-ul lor. Mai multe informații legate de format, regulament și turneu aveți aici.

Echipele noastre

Total IT Professional (Botoșani)

 • Bogdan „Lovefall” Epureanu
 • Alexandru „XanderBT” Ignat
 • Vlad „MrVono” Onofrei
 • Alexandra „Jmecherici” Epureanu

În condițiile în care orașul Botoșani este relativ mic și nu formează un centru universitar (unde se regăsesc de regulă cei mai mulți jucători), nu am avut niciodată o comunitate foarte mare. Asta, însă, nu ne-a descurajat și ne mândrim cu faptul că nu trece nicio săptămână fără a ne vedea la un Fireside Gathering pentru câteva beri și jocuri de Hearthstone.

Nu avem niciunul dintre noi vreo experiență competitivă, nu avem colecții complete, iar pe ladder, în general, ne mulțumim cu un călduț rank cinci; așa că, suntem conștienți că suntem outsideri și că pornim cu ultima șansă în acest turneu. Partea bună a acestei situații e că, nefăcându-ne iluzii, vom fi cel puțin feriți de deziluzii; dacă vom pierde toate meciurile la zero, nu vom avea de ce să fim supărați pentru că oricum ne așteptăm la acest lucru, iar dacă vom reuși vreo victorie, aceasta va fi cu atât mai extraordinară, pentru că va fi una complet neașteptată. Până la urmă, indiferent de rezultat, sunt sigur că va fi o experiență nu doar interesantă, ci și plăcută pentru fiecare dintre noi; până la urmă ce-ți poți dori mai mult decât o după-amiază de weekend, petrecută alături de prieteni, jucând jocul tău preferat?

Nomad Gastro Pub (Cluj)

 • Nazih „Nazih26” Altajar
 • Andrei „Mihm” Rad
 • Osama „Turbulence” El Astal
 • Iancu „AverageHero” Ovidiu

După 4 etape de calificări, 2 offline şi 2 online, echipa care va reprezenta Cluj-Napoca la #FSGB3 este compusă din Nazih „Nazih26” Altajar, Andrei „Mihm” Rad, Osama „Turbulence” El Astal şi Iancu „AverageHero” Ovidiu. Pe lângă dorința de a câştiga turneul, echipa abia aşteaptă să îşi ia revanşa de la echipa lui Eden Zamir (Israel). La acest turneu vom vedea totodată şi cât de mult au evoluat jucătorii locali şi unde ne plasăm față de alte echipe din Europa. Pe plan național sperăm ca astfel să intrăm pe arena pro de Hearthstone, deoarece jucătorii de HS pe care i-am tot văzut evoluând în competiții, merită şi sunt pregătiți pentru un alt nivel.

Loolish Gaming (Timișoara)

 • Cosmin „springer” Anton
 • Ionuţ „Lepa” Lepa
 • Alexandru „stresatul” Lepa
 • Alexandru „AlexR28” Riti

Am participat și la ediția trecută a FSGB#2 și suntem gata să performăm mai bine anul acesta. Este un turneu și un concept interesant care l-am așteptat cu nerăbdare. Jucătorii sunt pregătiți și abia așteaptă să înceapă competiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.