East European Comic Con 2018 revine în weekendul 18-20 mai, la Romexpo, cu mai multe surprize și competiții pe măsura așteptărilor tale! Alătură-te celor de la Trust Gaming care, în calitate de „Peripheral and Chair Partner”, ți-au pregătit turnee și competiții unde tu și prietenii tăi veți avea ocazia să vă duelați în provocări de Dota2 5v5 & 1vs1, League of Legends 5v5 și Counter Strike: Global Offensive 1vs1 pe sistemele PC Garage Raptor 5.

Pe lângă mult așteptatele concursuri de gaming, vei putea participa la experiențe unice de VR și cosplay. În plus, vei putea lua parte la întâlniri cu YouTuberii tăi preferați și vei avea ocazia să descoperi sisteme custom construite de echipa Lab501.turneu 5v5 de league of legends comic con

Turneu 5v5 de League of Legends

Ia-ți echipa și participă, pe loc, la o competiție menită să provoace spiritul competitiv din fiecare. Apoi, în final, să-i premieze pe cei mai buni!

Concursul va începe sâmbătă, 19 mai, de la ora 11:00. Atât înscrierile, cât și desfășurarea turneului vor avea loc la standul Trust Gaming din cadrul pavilionului B1. Numărul maxim disponibil este pentru 32 de echipe.

Premii

În ceea ce privește întâlnirea cu unii dintre cei mai cunoscuți YouTuberi ai momentului, pregătește-te să faci cunoștință cu: Lectură de la A la Z; Bercea; Thiefyo; Damnedsky și multi alții. În cazul în care prioritățile tale sunt captivate de universul VR, Loop VR Solutions a pregătit pentru tine discuții și jocuri printre care numărăm: Serious Sam; Beat Saber; Dead and Burried si Into the Rhythm.

Pentru iubitorii de Cosplay, standul Trust Gaming susține prima ediție a unui astfel de concurs; totodată, premiile promit a se ridica la măsura efortului depus de către participanți. Nu uita să arunci un ochi și peste perifericele de gaming pe care vei avea ocazia să le testezi, alături de căștile 5.1 Trust Dion și scaunele din gama Trust Resto ale celor de la Ubisoft România.

Pentru o încheiere pe placul tuturor, Trust Gaming a pus la bătaie numeroase alte premii și giveaways, iar noi te așteptăm cu nerăbdare să te bucuri de toate experiențele pe care East European Comic Con 2018 le are de oferit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.