Evelynn învăluie Riftul în întuneric folosindu-se de noul arsenal. The Widowmaker și-a făcut apariția, pentru prima dată, în Summoners Rift în data de 1 mai 2009. Ea a fost abordată ca un asasin high burst. A avut o popularitate imensă în junglă, datorită clearului rapid, presiunii pe care o punea pe echipa adversă și a mobilității pe hartă. Evelynn first splash art

Evelynn second splash art

La 1 ianuarie 2014 a avut parte de primul rework. Atunci a rezultat Evelynn, cea de astăzi. I s-a schimbat ultimata, a fost adaptată pentru a fi mai „team oriented”. Scutul imens era folosit pentru a începe teamfight-urile, nu doar pentru a asasina și de a se retrage în umbre. Datorită acestor schimbări, au apărut și builduri de bruiser pentru ea. Off-tank Evelynn era un build folosit chiar și în high elo.

Cu toate acestea, cea mai mare mulțumire ca și jucător o aveai când apăreai în spatele ADC-ului inamic, iar apoi vedeai pe chat: „What the *** is that dmg?”.

Teemo ar zice:  „Stealth is fun, ain’t it?”.

Evelynn — The Widowmaker

Evelynn rework splash artTotuși, destul cu introducerea; anul acesta, Riot s-a gândit că micuța Eve are nevoie de un boost de încredere. Adevărul este că, în ultimii ani, asasinii au devenit din ce în ce mai mobili și flexibili. Evelynn, însă, a rămas în urmă cu unele aspecte. Deși stealth-ul era și va rămâne o durere mare de cap pentru inamici, kitul ei părea să ducă lipsă de ceva. Pentru început, nu va mai avea parte de stealth decât după level 6. Acest aspect pare, mai degrabă, că ar fi un nerf. Cu toate acestea, dacă ne uităm peste restul abilităților, o să înțelegem că realitatea nu este chiar așa.

Jessica Oyhenart, artistul din spatele splash art-ului nou, ne indică foarte bine ce s-a vrut de la noua Eve. S-a încercat să se scoată în evidență natura ei de Succubus — abilitatea de a captiva alți campioni. Au creat un asasin cu adevărat cuceritor, care va devora întregul Rift, până își va mulțumi foamea și dorințele.

  Pasiva-  Demon Shade

După câteva secunde în care nu este în luptă, dacă este low HP, își reface din HP. După level 6, pasiva îi dă și „camuflaj” (stealth). Totuși, turetele, campionii inamici apropiați și control ward-urile o detectează.

Nimic nou aici, în afară de faptul că nu avem stealth înainte de lvl 6.

Q – Hate Spike

Prima activare a abilității este un skill shot care, dacă nimerește, dă damage primului inamic întâlnit. Apoi, Evelynn poate reactiva abilitatea de 3 ori pentru a trimite spike-uri spre cel mai apropiat inamic (asemenea Q-ului vechi, este AOE și prioritizează campionul pe care îl atacă Evelynn). Dacă unitatea lovită de Q este un monstru, i se reduce cooldownul la abilitate.

Un pic schimbată aici abilitatea, dar, oricum, a rămas aceeași idee din release: țepi formați din negură, care spintecă inamicii.

W – Lust Dust

Aici deja lucrurile iau o întorsătură interesantă: putem vedea noua Eve în acțiune. Această abilitate pune un blestem pe ținta aleasă. Dacă aceasta nu e atacată câteva secunde, blestemul se „încarcă”. Dacă în acele secunde, însă, ținta este atacată, se dă refund la mana folosită, iar ținta primește un slow. În cazul în care blestemul se încarcă, ținta respectivă este sub influența charmului și este atrasă de Evelynn. În plus, dacă ținta este un campion, i se va reduce magic resist-ul. Însă, dacă ținta este un monstru neutru, durata charmului va fi prelungită și va da bonus damage.

PS: Folosirea abilității nu te scoate din stealth, range-ul este de-a dreptul INSAAANE. Așteptați-vă la un nerf aici.

E – Whisplash/ Empowered Whisplash

Această abilitate este și ea un upgrade la vechiul E. Evelynn străpunge inamicul aplicând efectele on-hit. În plus, dă damage procent din HP-ul maxim al țintei, apoi primește viteză de mișcare.

Destul de OP dar nu se oprește aici. Dacă ești în stealth, se activează EMPOWERED WHISPLASH; atunci Evelynn se trage către țintă înainte să o străpungă (gap closer).

R – Widowmaker

De unde să încep? Știți ce am discutat de mobilitate, nu mai este o problemă. Ultimata nouă funcționează în următorul fel: dă damage în fața ei, apoi se teleportează în spate (destul de mult).

PS: În tot acest timp ea nu poate fi țintită (devine invulnerabilă).

După cum se arată, noua Evelynn va fi foarte distrativ de jucat și absolut îngrozitor să joci împotriva ei. Sigur se va bucura de multă atenție (nerfuri) și de un pick/ban rate foarte mare, la început. A devenit un Succubus ce urmează să terorizeze Riftul. Asasin High Burst, cu un escape incredibil. Acum urmează doar să vedem dacă o să își facă apariția și în scena competitivă.

Ca și EYE CANDY, las update-urile la splash-urile de la skinurile actuale și splash-urile ce nu au ajuns să fie implementate.

Shadow EvelynnShadow Evelynn rework splash

Masquerade EvelynnMasquerade Evelynn rework splash

Tango Evelynn and Tango Twisted FateTango Evelynn and Tango Twisted Fate rework splash

Safecracker Evelynn and Pickpocket Twitch
Safecracker Evelynn and Pickpocket Twitch reowork splash

 

evelynn base splash
Oare League Of Legends va ajunge mature rated?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.