Am revenit cu noi întrebări și răspunsuri din seria Întreabă Riot!. Unele sunt mai serioase decât altele, dar toate au scopul de a vă informa.

Vor mai fi creați campioni de tipul Rakan și Xayah?

Deși totul este posibil, adăugarea unei alte perechi de campioni nu se va întâmpla curând. Riot susține că jocul ar deveni prea complicat dacă ar exista mai mulți campioni cu astfel de interacțiuni. În plus, această caracteristică este ceea ce îi face pe Rakan și Xayah unici.

Ce părere are Riot de modul în care misiunile au influențat stilul de joc? Dar despre evenimentul „VS”?

VS” a fost prima etapă a acestei schimbări din League of Legends. Scopul principal a fost cel de a arăta cum percep jucătorii sarcinile și cum pot fi îmbunătățite pe baza feedback-ului. Treptat, au fost aduse tot mai multe „provocări” de acest tip. De exemplu, cele cu ocazia evenimentului Omega Squad, lansarea campionului Kayn și modul de joc AR-URF. Prioritatea celor de la Riot este de a aduce din ce în ce mai des misiuni cât mai distractive fără a dăuna jocului.

Analizând cursul meciurilor, nu s-au văzut efecte negative ale misiunilor. Putem remarca, în schimb, o creștere a jocurilor normale și de tip bot. Jucătorii încearcă să le finalizeze cât mai repede pentru obținerea recompensei.

Din urma acestei experiențe am descoperit și că unele lucruri nu pot fi impuse:

  • Misiuni care vă solicită să jucați un mod pe care nu-l jucați în mod normal. Ex: Misiunea zilnică de a juca un joc de ARAM a fost cea mai disprețuită în VS.
  • Cele care vă cer să jucați un anumit campion (Kayn).
  • Sarcini care sunt deosebit de greu de completat dacă jucați un anumit rol.

La polul opus avem și succese:

  • Misiuni pentru a câștiga jocuri.
  • Misiuni de a ucide și de a asista.
  • Meciurile în care trebuie să existe un campion specific (nu neapărat să joci tu cu el).

Cu toții știm că Kled este un campion foarte amuzant. Într-una din replicile sale el aduce vorba de „tacos”. Există tacos în Runeterra având în vedere că această civilizație nu are nicio legătură cu lumea reală?

Ei bine, fiecare civilizație ajunge în punctul în care realizează că aceasta este o creație culinară superioară. Iar Kled consideră (incorect) că cel mai bun tacos este cel Noxian.

Voi ce credeți despre asta? Spuneți-ne părerea voastră in comentarii! Cam atât deocamdată, „Întreabă Riot!” va reveni săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.