esports-media-lol-Onoare

A trecut deja o lună de la implementarea noului sistem de „onoare”. RIOT a analizat impactul său iar acum vă răspunde curiozităților legate de acest subiect.

Dacă dețin deja skinurile Grey Warwick si Medieval Twitch, nu voi primi nimic în schimb?

Pe lângă fragmentele de cheie, designul din ecranul de încărcare, capsulele și răsplata de la sfârșitul sezonului, vei putea obține alte recompense care vor fi adăugate pe parcurs.

De ce putem oferi „onoare” unei singure persoane?

Scopul este de a răsplăti un jucător care a dat dovadă de bună conduită sau carea jucat bine în meciul respectiv. Diferențele dintre jucători trebuie evidențiate, iar acesta este cel mai bun mod. Existența doar a unei opțiune, face votul ca fiind mai valoros, mai râvnit, dar și mult mai rapid.

Va fi readăugată vreodată opțiunea „oponent onorabil”?

Desigur că și oponenții pot fi onorabil, dar comunicând foarte puțin cu echipa inamică, este greu să îți faci o părere obiectivă. Ne-am concentrat, astfel, pe onorarea coechipierilor deoarece deciziile sunt mult mai ușor de făcut din interior. Pe viitor va exista, probabil, o manieră prin care fair-play să fie remarcabil.

Dacă am avut foarte multă „onoarea” în trecut, cu ce mă ajută acest lucru?

RIOT va oferi un mic cadou celor care au obținut multe voturi pe vechiul sistem de „onoare”. Mai multe detalii ne sunt promise cât de curând posibil.

Cum pot să-mi cresc nivelul? De ce nu este o bară care să indice progresul?

Cel mai bun mod de a-ți crește nivelul: continuă să te joci, obține „onoare” și evită să fii penalizat. Să nu uităm faptul că atunci când toți coechipierii votează, primești un mic bonus. RIOT nu va apela niciodată la un indicator pentru a arăta progresul deoarece nivelurile sunt menite să se întindă pe tot parcursul sezonului.

După toate aceste răspunsuri, sperăm că ați înțeles mai bine cum funcționează sistemul de „onoare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.