Achiziție la nivel înalt printre echipele de eSportsMadison Square Garden Company (MSG), un gigant în industria americană de divertisment, a cumpărat pachetul principal de acțiuni al organizației Counter Logic Gaming.

De origine nord-americană, organizația Counter Logic Gaming a fost fondată în 2010 de actualul manager George „HotshotGG” Georgallidis, fost jucător profesionist de League of Legends. CLG deține două echipe de LOL, trei de CS:GO, una de Overwatch și câțiva jucători de Super Smash Bros. Conform comunicatului de presă publicat, Hotshot va rămâne un intern al organizației și după achiziție; cu toate acestea, rolul său în noua structură nu a fost încă dezvăluit.

esports-media-csgo-Madison Square GardenMadison Square Garden Company este o companie de sport și divertisment extrem de influentă. Compania deține câteva dintre cele mai populare echipe sportive din Statele Unite, printre care se numără New York Knicks sau New York Rangers și numeroase arene. Cea mai importantă este celebra Madison Square Garden, care a găzduit deja evenimente precum NA LCS Summer Finals 2015.

Amploarea evenimentului a constituit un factor important pentru impactul la nivel mondial al sporturilor electronice. Într-o conferință de presă, CEO-ul companiei MSG a declarat că portofoliul de evenimente al companiei va fi, cu siguranță, îmbogățit cu mai multe din categoria eSports.

esports-media-csgo-Madison Square GardenParteneriatul va aduce beneficii de ambele părți. Pe de-o parte, MSG își va impune prezența în lumea eSports, aflată într-o creștere continuă. Cei de la CLG vor avea acces la influența și personalul experimentat al companiei în ceea ce privește evenimentele; totodată și la numeroase parteneriate de marketing și în media, vânzarea de bilete și transparență în relația cu fanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.