Majoritatea skinurilor se pot achiziționa din magazinul jocului oricând. Însă, sunt altele care apar doar în anumite perioade ale anului (în timpul iernii, de Dragobete etc.) sau care nu mai sunt disponibile deloc. În ultima categorie se încadrează și skinurile Pax care au fost oferite, sub formă de cod la festivalurile PAX (Penny Arcade Expo), acum câțiva ani în urmă (2009-2011). Campionii care beneficiază de acestea sunt Twisted Fate, Jax și Sivir.

Skinurile Pax revin

În poza de mai jos puteți remarca diferența dintre cele două.

Skinul va putea fi creat cu 10 gemstones. De asemenea, vei avea șanse destul de mari să îl primești ca frântură de skin din noile capsule epice. Pentru a deschide aceste capsule epice nu ai nevoie de chei. În interiorul lor se află trei frânturi de skinuri, dintre care cel puțin una este epică sau chiar mai rară (skin legendar). Șansele de a obține gemstone-uri cresc semnificativ odată cu achiziționarea acestor capsule. Mai mult, ele vor fi disponibile în magazin până pe 9 septembrie sub forma unor pachete; acestea sunt formate din cinci capsule epice, o cheie și un cufăr hextech. Prețul acestora este de 750 RP, fiecare.

Cei care dețin vechiul Sivir PAX vor primi, automat, Sivir Neo PAX; de asemenea, vor primi și un chenar special pentru ecranul de încărcare pentru  cel original. După aceea, skinul nu va mai putea fi oferit sau adăugat în lista recompenselor hextech și nici nu va mai fi disponibil.

Având în vedere faptul că RIOT s-a gândit la această idee, ne putem aștepta ca pe viitor să se mai introducă astfel de skinuri de colecție, în diferite versiuni. Probabil că impactul „evenimentului” și modul de reacție al jucătorilor în legătură cu acesta va fi decisiv. În orice caz, noi vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.