În patchul 7.16 se află câteva schimbări, majoritatea destinate echilibrării pro-playului din cauza turneului mondial care se apropie. Voi enumera și explica cele mai importante dintre schimbări, cele cu impact peste rank.

În acest articol vei afla care campioni vor deveni alegeri bune în solo que, în funcție de schimbările lor.

Iteme

Ancient Coin – Moneda va restaura doar 10% mana, față de 15%, cum era înainte.

Deși mă așteptam la un nerf pentru generarea de gold din cauza supporților care iși termină prea repede Ardent Censerul, Riot a preferat să reducă din mană.

Probabil aceasta schimbare este focusată pe supporții care spamează abilități (ex: Nami, Sona, Janna), dar nu va fi îndeajuns să îi scoată din meta.

Nerful la mană nu va fi îndeajuns să o scoată pe Janna din meta și va rămâne cea mai bună alegere de support patchul acesta (Cât timp nu aveți un Jhin adc ca rushul de Ardent să fie complet inutil).

Cinderhulk – Costul mărit cu 75g

Meta-ul actual în junglă a deviat într-unul de tanks din cauza unor schimbări la modul de construire al Cinderhulkului mărindu-le viteza de curățare a junglei.

Schimbarea actuală are scopul de a încetini junglerii cu 1-2 campuri.

Campioni

Caitlyn – Q-ul după prima țintă da 50% dmg. E damage scăzut

Ugh.. Caitlyn este unul dintre campionii care excelează în toate stadiile jocului, mai ales în scena competitivă. În ultimele patchuri a primit nenumărate nerfuri, acesta sperând că va fi ultimul înainte să moară de tot.

Patchul acesta top ADC vor rămâne Sivir și Tristana din cauza potențialului lor ridicat de a omorî tanks în stadiile târzii ale jocului.

Maokai – Damage-ul pe E scăzut la nivelele de început ale abilității

Acest nerf are ca țintă încetinirea vitezei lui Maokai de curățare a campurilor care, în combinație cu nerful de gold pe Cinderhulk îl vor încurca.

Tot va rămâne unul dintre cei mai buni jungleri actuali, împreună cu Jarvan IV.

Sion – W-ul dă +1 hp pe unitate omorâtă. Ultimata încărcată da +100/200/300 damage în funcție de nivelul abilității

Un buff pe un tank intr-un meta care îl favorizează nu este cea mai bună idee. Damage-ul bonus de pe ultimată la rank maxim da 1200 (75% din hp-ul unui adc), damage dat de catre un tank. Va excela în top lane patchul acesta, mai ales dacă iși folosește ultimata pentru a ajuta alte lane-uri.

Schimbări la Mid pentru Worlds

LeBlanc – Damage pe minioni redus de la 80% la 60%

Pe scurt, un asasin cu mobilitate foarte mare nu ar trebui să aibe acces la metode de curățare a minionilor. Damage-ul redus o împiedică să părăsească culoarul la 3 secunde după ce au venit minionii.

Syndra – 10% din bonusul de AP de pe Q se mută pe E

Pentru un combo de Q E Syndra va da același damage, dar acest nerf este îndreptat către poke-ul ei constant, cu Q-ul, pe lane.

Taliyah – +10/15/20/25/30 mana cost pe Q în funcție de nivelul abilității

Pinguri

A fost adăugat un nou ping care îți permite să arăți coechipierilor unde au pus inamicii warduri.

Iar acum, portretele din joc coincid cu skinul pe care îl ai selectat

Moduri de joc

URF revine timp de 2 săptămâni din 11 august până pe 24.

Skinuri noi

Battle Boss skins

Astfel se încheie analiza prezentarea celor mai importante modificări din patch-ul 7.16. Dar, nu uitați să fiți pe fază pentru nou eveniment Arcade, care va fi plin de recompense!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.