În fiecare an, pentru a sărbători evenimentul Worlds, RIOT lansează un nou skin „Championship”. Până acum, din serie fac parte aspecte pentru eroii: Thresh (2013), Shyvana (2014), Kalista (2015), Zed (2016), Riven (2016). Acestea pot fi achiziționate doar o dată pe an, la prețul de 975 RP; mai precis, ele vor fi disponibile odată cu începerea evenimentului.

championship-rivenChampionship Riven a apărut, inițial, la sfârșitul finalei sezonului 2, fiind destul de rar și valoros. Acesta a fost relansat în 2016, dar nu prezintă anumite efecte speciale, precum cel original.

Summoner icon nou!

Campionatul Worlds al sezonului 7 e pe cale să înceapă, ceea ce înseamnă că alt campion își va îmbrăca noul costum de tip Championship. Anul acesta, un marksman va beneficia de acest skin: Ashe. Spre deosebire de celelalte înfățișări din serie, aceasta se pare că va costa 1350 RP. De asemena, un nou summoner icon va fi lansat.

championship-ashe-summoner-icon

Animațiile speciale — de la cele pentru abilități, până la cele de recall, precum și efectele sonore sau alte particularități — ne vor încânta pe tot parcursul jocului. Cromatic vorbind, Championship Ashe va veni în nuanțe mai deschise, dându-i o înfățișare regală, comparativ cu precedentele skinuri din colecție; acelea au culori închise, oferindu-le campionilor un aer sumbru, poate chiar înfricoșător.

championship-ashe

Dacă vă întrebați pe ce principiu se aleg campionii care se vor alătura colecției, Riot Katana răspunde la această întrebare printr-o postare mai veche. Se analizează care sunt eroii al căror impact a fost uriaș în MSI-ul (Mid-Season Invitational) acelui an. Astfel, celui mai de seamă erou i se va oferi un aspect „Championship”. Anul acesta, Ashe a avut parte de picks sau bans în procent de 76,2% din jocuri. Cu toate acestea, RIOT urmărește ca noul campion care beneficiază de o asemenea înfățișare să se și încadreze în tema acestuia. Tocmai din acest motiv nu a fost aleasă Lulu, deși avea 100% pick/ban-rate la MSI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.