League of Legends a întâmpinat schimbări la nivel de performanță și stabilitate, garantând jucătorilor o experiență cât mai plăcută. Actualele modificări vor viza sistemul de creștere în nivel și cel de recompense. În acest sens, Joe (New001), producătorul principal Riot, oferă informații în legătură cu schimbările ce vor sta la baza noilor sisteme.

Întâi de toate, va fi introdusă creșterea nelimitată în nivel. Ce înseamnă asta? Ei bine, limita de nivel 30 existentă va fi eliminată și înlocuită cu un nou sistem al recompenselor care crește în nivel odată cu tine. În locul IP-ului primit după fiecare joc, vei fi recompensat cu o capsulă de fiecare dată când crești în nivel. Această capsulă poate conține frânturi de campioni și esență albastră; cu cât înaintezi în nivel, poți primi recompense speciale precum nestemate sau emote-uri super-rare. Astfel, jucătorii au un alt scop spre care să pornească, în afară de achiziționarea campionilor; o altfel de răsplată te va asigura că efortul depus îți este apreciat.

blue-essence-recompense

O altă schimbare majoră va fi îmbinarea IP-ului cu esența albastră. Noua monedă de schimb va fi denumită „esență albastră” sau „EA” și o poți folosi în continuare pe orice puteai cumpăra înainte cu IP sau EA.

  • Prețul produselor din magazin va rămâne neschimbat.
  • Boostul de IP nu va mai exista.

E posibil să te întrebi care e scopul acestei modificări. În prezent, nu ai prea multe opțiuni dacă primești o frântură de campion pe care o transformi în esență albastră. Odată cu implementarea acestei schimbări, vei putea să cumperi oricare campion direct din magazin, deoarece îți oferă șansa de a-ți folosi toate recompensele.

Recompense

Mulțumită sistemului de onoare și a evenimentelor introduse, vei avea o șansă și mai mare de a primi frânturi odată cu noul sistem de creștere în nivel. Astfel, valoarea esenței obținute în urma transformării frânturilor de orice fel va fi ajustată. În loc să primești o treime din EA necesară pentru a cumpăra un campion, vei primi 20% în noul sistem.
În plus, avalanșa frânturilor de campioni în sistem va duce la eliminarea posibilității de a le transforma în campioni permanenți; totuși, ocazional, vor putea fi achiziționați campioni misterioși în schimbul esenței albastre. Așadar, este recomandat să preschimbi sau să transformi toate frânturile pe care nu vrei să le folosești înainte de pre-sezon pentru a strânge cât mai multă esență albastră.

Pe lângă acestea, te așteaptă și alte surprize

  • posibilitatea de a primi 2 obiecte într-un cufăr;
  • „protecție împotriva ghinionului” – va evita cazurile în care nu primești frânturi de skin sau nestemate o perioadă lungă.

Odată cu începerea pre-sezonului, runele vor fi disponibile gratuit și vei primi recompense în funcție de cât de mult ai investit. Așadar, prețul total al runelor cumpărate începând cu sezonul 7 îți va fi rambursat. Iar pentru runele cumpărate înainte de începerea acestui sezon, vei primi câte 100 EA pentru fiecare rună de categoria 3 și câte 300 EA pentru fiecare chintesență de categoria 3. Atenție! Pentru runele de categoria 3 cumpărate după 1 septembrie 2017 (10 IP fiecare), nu vei primi nimic înapoi.

În același timp, pentru fiecare pagină de rune achiziționată cu IP vei primi câte 1500 EA, iar pentru fiecare 4 pagini cumpărate cu RP vei primi un skin epic pentru un campion deținut. De exemplu, pentru 10 pagini cumpărate cu RP vei primi 3 skinuri epice, deoarece numărul se rotunjește în favoarea ta.

Cantitatea de esență albastră rămasă în inventarul tău, va fi convertită prin înmulțire cu 6.5; astfel, IP-ul rămas va deveni EA.

În linii mari…

În urma acestor schimbări, vei avea suficientă esență albastră pe care o poți folosi oricum dorești tu; Riot îți oferă una dintre modalități. Începutul pre-sezonului va aduce cu el și un magazin temporar, special pentru esența albastră; de aici poți cumpăra skinuri pentru warduri, iconițe, skinuri Chroma și nestemate (doar unul pe cont). Dacă ai o cantitate foarte mare de EA, o poți da în schimbul unor produse super-rare, precum skinul URFWick.

Cu siguranță ești nerăbdător să vezi cum vor arăta noile sisteme. Până atunci, nu ezita să ne spui care este părerea ta despre planurile pe care le au cei de la Riot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.