Un teaser pentru noul nostru campion din Freljord, Ornn, Meșterul Muntelui, a apărut pe site-ul Universe. Menționat prima oară în Champion Roadmap for July 2017, noul campion va avea rolul de Avangardă. Am aflat de el când pe pagina regiunii Freljord a apărut misterios o imagine cu un corn, întâlnită inițial aici. Atunci când dai click pe ea, ești dus la o pagină cu un poem care-l menționează pe Ornn, Meșterul Muntelui, și o muzică de fundal aparținând ținutului înghețat Freljord.

„Printre crestele munților și trosnetul flăcărilor din vatră răsună un cântec din străbuni, o legendă demult uitată, mai veche decât triburile locului.”

Poemul despre Ornn

Cântecul este aici:

În același articol, unde am găsit inițial imaginea, Riot vorbea despre un nou campion cu rolul de Avangardă:

Unul dintre marile beneficii aduse de update-urile claselor a fost că ne-a ajutat să definim și să înțelegem clasele noastre. De exemplu, folosind lecțiile învățate din update-ul Asasinilor, am putut aplica ce a mers sau ce nu a mers formei de asasin a lui Kayn, precum a-i da un „burst window” mai lung, dar și mai multe moduri de a intra și ieși din fight. Același lucru poate fi zis pentru update-ul Tancilor; când ne-am concentrat pe ce ar merge pentru clasa de Avangardă, am vazut o bună oportunitate pentru a construi Avangarda de la zero.

Una dintre trăsăturile cheie pentru Avangardă este puterea de a alege când și unde începe o luptă. Cu acest lucru în minte, am vrut să facem o nouă Avangardă capabilă de play-uri; aceasta intră cu capul înainte în situații strânse și forțează inamicul să lupte după regulile sale. Am vrut de asemenea să construim un campion foarte independent; așteptați-vă să vedeți o pasivă nouă și unică, ce o să ajute campionul să dezvolte mai mult decât personalitate.

Așteaptă-te la mai multe informații despre acest campion, când începe ciclul PBE 7.17 săptămâna următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.