A mai rămas o zi să îți înscrii echipa la Turneul Național și să demonstrați că puteți fi campionii României. Competiția va debuta pe data de 24 noiembrie, cu prima etapă, de la ora 20:00Turneul Național

Premiile și sistemul de joc

Meciurile se vor juca în sistem de eliminare simplă până în faza sferturilor de finală. Ultimele jocuri se vor desfășura în format BO3. Premiile acestei ediții s-au anunțat a fi mai mari decât în anii trecuți. Prin urmare, acestea vor fi în cuantum de 5000 de EUR, iar ultimelor echipe rămase în turneu li se vor oferi și premii în RP.

Reguli principale

Este important să reții că, pentru a te înscrie în Turneul Național, trebuie să ai vârsta minimă de 16 ani împliniți, până la data de 22 noiembrie.

Atenție! Este obligatoriu să îți verifici adresa de e-mail asociată contului de League of Legends! Poți modifica acest aspect aici. Nu uita să citești regulamentul oficial înainte de începerea turneului.

De asemenea, căpitanul echipei are datoria de a se informa în privința responsabilităților sale.  În plus, Riot Shalkar a creat pentru tine un ghid eficient care te va ajuta să te asiguri că tu și membrii echipei tale v-ați înscris corect în concurs. Pașii sunt ușor de urmat, iar articolul îl găsești aici. Eventualele probleme din timpul meciurilor se vor comunica adminilor competiției. Numele acestora de pe regiunea EUNE sunt ESL Haron, Papone, Amaricai, ZexZex, Papone s Quinn, NtheEpic, Cristina și IceManLucky.

Dacă nu te-am convins încă să-ți aduni echipa și să vă demonstrați supremația pe Summoner’s Rift, ar trebui îți reconsideri decizia. Primăria Capitalei și ArCub, partenerii evenimentului, îți promit o experiență de neuitat și premii pe măsură la Turneul Național. Finala se va disputa în cadrul Bucharest Gaming Week, în data de 16 decembrie. Întreaga săptămână oferă o multitudine de activități menite să delecteze întreg publicul. Aici se numără întâlniri cu unii dintre cei mai populari streameri, vloggeri și youtuberi din România, precum Creative Monkeyz și ODoamne. În plus, ai șansa de a experimenta senzații inedite în VR și jocuri de mobil și de a participa la spectacolele oferite de expozanți.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te și tu la cea mai mare competiție de League of Legends din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.