A fost o săptămână plină pentru Overwatch la Gamescom 2017, care are loc în Cologne, Germania. De când s-a lansat mapa nouă, Junkertown, la mult așteptatul sezon 2 de cinematics, Blizzard a acordat o atenție deosebită Overwatch-ului la acest eveniment.

Junkertown

Junkertown este noua mapă care urmează să fie introdusă în universul Overwatch, în scurt timp. Este o hartă de tip escort, la fel ca Dorado, Route 66 și Watchpoint: Gibraltar. Aceasta a putut fi testată live la Gamescom de către participanți, unii dintre aceștia realizând chiar o analiză asupra hărții.

Pe lângă prezentarea hărții, Blizzard ne-a mai încântat cu un video care aprofundează și mai mult povestea din spatele mapei, avându-i în prim-plan pe Junkrat și Roadhog. Realizatorii acestuia au accentuat caracterul glumeț și exploziv al lui Junkrat; exagerându-i fiecare mișcare cu intenția de a părea cât mai amuzant, au reușit să surprindă în totalitate caracterul său. Obiectivul este aducerea „comorii” la Regina Junkertown pentru a-i reprimi în oraș. Surpriza constă, însă, în faptul că acea comoară ascunde, de fapt, o bombă, pentru a se răzbuna pe Regină pentru că i-a exilat din oraș.

„Rise and Shine”

„Rise and Shine” este numele noului cinematic marca Overwatch. Cu acesta se marchează începutul sezonului 2 de filmulețe care cuprind secvențe din povestea jocului. Sezonul 1 s-a încheiat cu „Infiltration”, care a marcat apariția Sombrei la Blizzcon, în noiembrie 2016. De atunci au tot fost așteptate noi filmulețe, Blizzard anunțând în primăvară că un nou sezon va începe în vara acestui an; se pare că aceștia nu au dezamăgit și au ales să prezinte povestea din spatele mapei Ecopoint:Antarctica și, implicit, a eroului Mei. Deși un filmuleț trist, acesta se încheie într-o notă pozitivă, așa cum ne-au obișnuit dezvoltatorii Overwatch.

Acestea sunt principalele noutăți privind Overwatch, de la Gamescom 2017. Cel mai probabil, Junkertown va fi introdusă pe PTR săptămâna viitoare, urmând ca până la sfârșitul lunii septembrie să ajungă și pe serverele live. Cât despre noul cinematic, pot intui că îl vom vedea la Blizzcon 2017, în luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.