Overwatch League este unul dintre cele mai așteptate proiecte ale Blizzard. De mult timp s-au tot dat indicii despre echipele care vor face parte și despre locațiile în care vor avea loc jocurile.

Au fost dezvăluite 7 dintre locurile din această ligă de către Nate Nanzer; el deține postul de Commissioner al Overwatch League.

Echipele din Overwatch League

Primele șapte orașe care au reușit să își asigure un loc sunt: SUA — Boston, New York; Miami — Orlando, San Francisco, Los Angeles; China — Shanghai; Coreea de Sud — Seoul. Unele dintre aceste orașe deja au o echipă desemnată, iar altele încă își caută.

Dintre acestea, Misfits Gaming reprezintă Miami — Orlando, NRG eSports orașul San Francisco, iar Immortals Los Angeles-ul.

Din orașele rămase, Boston este deținut de Robert Kraft; New York-ul îi aparține lui Jeff Wilpon; Shanghai a fost luat de către Netease, iar Seoul-ul este deținut de Kevin Chou.

Primele meciuri din sezonul 1 vor avea loc în Los Angeles. Motivația este de a lăsa orașele să își pregătească arenele în care se vor juca meciurile. Jocurile vor avea loc în fiecare zi de joi, vineri și sâmbătă, pe tot parcursul sezonului.

Overwatch League a anunțat că va exista și un content exclusiv. Jumătate din câștigurile din acest content se vor duce către jucători.

Potențialele orașe cu un loc în Overwatch League

De asemenea, organizatorii au prezentat o hartă cu posibilele orașe care vor avea un spot în Overwatch League. Pentru Europa sunt 9 locuri, dintre care doar unul pentru Europa de Est. Țări precum Anglia, Franța sau Spania au un loc asigurat. Europa va participa începând cu sezonul 2.

Blizzard dorește să se extindă și în America de Sud și Asia, cu 7 și 8 locuri pentru fiecare regiune menționată.

Salariile jucatorilor

Blizzard a anunțat recent că jucătorii vor primi un salariu de aproximativ 50,000$ pe an, alături de alte beneficii. Printre acestea se număra asigurare de sănătate, un plan de pensionare și un acord conform căruia cel puțin 50% din banii din premii vor reveni jucătorilor.

Orice jucător poate face parte din echipele care au un loc în Overwatch League, atâta timp cât au împlinit vârsta de 18 ani.

Până la următoarea citire, vă urez jocuri cât mai lipsite de troli și leaveri.

Peace and love <3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.