Razer aduce astăzi o veste buna pentru iubitorii de RGB care doresc să achiziționeze un procesor AMD Ryzen din cea de-a treia generație: coolerul AMD Wraith Prism, inclus în pachetul noilor procesoare AMD Ryzen 7 și Ryzen 9 este compatibil în întregime cu tehnologia Razer Chroma.

Cooler-ul AMD Wraith Prism cu iluminare RGB LED, oferit împreună cu procesoarele AMD Ryzen™ 7 și 9 din generația a treia pentru PC-uri de tip desktop, va oferi suport complet pentru tehnologia Razer Chroma încă de la lansare. Profitând de inițiativa Razer Chroma Connect, noul cooler Wraith Prism va fi compatibil în întregime cu Razer Synapse 3, oferind posibilitatea unei iluminări personalizate și sincronizate cu perifericele și întregul sistem.*

Prin programul Razer Chroma Connect, utilizatorii pot să sincronizeze iluminarea cooler-ului Wraith Prism cu restul echipamentelor compatibile cu tehnologia Chroma. Ei pot alege din peste 16,8 milioane de culori ce pot fi afișate pe toate dispozitivele compatibile, dar și efecte de iluminare care încep pe tastatură și continuă în carcasa PC-ului, tehnologia oferind mai multe astfel de efecte RGB preprogramate. În cadrul jocurilor iluminarea reactivă va îmbunătăți atmosfera oricărei sesiuni de gaming prin efectele de iluminare automate.

Programul Razer Chroma Connect este o inițiativă aflată în desfășurare de către Razer și mai mulți producători de hardware, și își propune să aducă iluminarea RGB sincronizată către o gamă largă de componente (module de memorie și plăci de bază), periferice (tastaturi și mouse-uri) și produse de iluminare ambientală. Lista de branduri compatibile Chroma Connect include MSI, ASRock, Thermaltake și Lian Li. Lista completă a producătorilor implicați poate fi găsit aici.

Cooler-ul Wraith Prism va fi inclus în cutia tuturor procesoarelor 3rd Gen AMD Ryzen 7 și Ryzen 9 pentru PC-uri de tip desktop:

  • AMD Ryzen 7 3700X
  • AMD Ryzen 7 3800X
  • AMD Ryzen 9 3900X
  • AMD Ryzen 9 3950X (va fi lansat în septembrie 2019)
  • AMD Ryzen 7 2700X

Pentru mai multe informații despre programul Razer Chroma Connect vizitați această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.